Van valaki a gépen, mint nagy teher, nem ennek a gépnek van kitalálva ez a teher. Nem bírja. Felemelkedni és megállni sem fog tudni és jön a kifutópálya vége betonfallal! https://imgur.com/a/DcXSebB
télen alig ér valamit 20% kapacitás ha süt a nap.szélturbina -5 hét alatt kétszer fut a szél .elmehetnek a p.taln mast kéne -telebasszák szeméttel az országot
facekommandó bérkommentel, írjátok le 100000szer, hogy szép az élet, jó a rendszer;) 10 kopejka 100 karakter? Vagy nőtt már a trollbér? De szép életed, lehet ;) Ide írod le napi 100szor, hogy minden milyen jó! Ez lenne a jó élet? Aki jól él, az szerintem nem a fórumokba ír ilyeneket, mint te!Hanem megéli, utazik,... Te meg folyamatosan a kormánynak hálálkodsz, azzal, hogy ideírod :D Volt 1 ismerős bácsi a 80as években, aki mindenkinek azt mondta, hogy milyen jó autó a dacia, milyen jól megy,.... A fia mondta neki, hogy apu ne csináld ezt, mert mindenki azt fogja hinni, hogy hülye vagy!
Komcsik ezek mind egy szálig. A piacgazdaság tönkretételéhez értenek csak. Nem véletlen, hogy a "hanyatló nyugaton" sok termék már olcsóbb, mint az komcsi orbán-rendszerben.
Mivelhogy rengeteg munkalehetőség van, a vállalkozások számára is növekedési és kitörési lehetőség, jólétben élünk, rengeteg hitel-lehetőség van, így Orbán fog nyerni, bárhogy vergődtök!
"1 kiló szemes kávé, 13.99-ért, ami kb. 5400 forint, a máltai Lidlből. Pont tavaly ilyenkor vettem olyan kávégépet, ami darálja a babot, azóta nagyjából 1-2 havonta van ez az akció a Lidlben, ilyenkor veszünk is belőle pár darabot, mert azért ez jó árnak számít. Más boltokban olyan 18-22 euró között mozog a kilós szemes kávé ára (7000-8500 forint). Az sem sok, de azért jobb a 14 eurós ár. Kíváncsiságból megnéztem, hogy otthon mennyi ez a termék. A Tescoban 11.990 (30 euró), a legolcsóbb amit találtam, az 7500 forint körül volt, de azok online boltok, ehhez még jön az 1500-2000 forintos kiszállítás is. Nincs egyébként ebben semmi meglepő. Magyarországon a szupermarketekben megfizeted a 27 százalékos, rekordmagas ÁFÁ-t, plusz a 4,5 százalékos büntetőadót is. Máltán nincs büntetőadó, az ÁFA pedig csupán 18 százalékos. Magyarán: ha majd lesz egy normális kormány, ami nem lop el mindent, akkor otthon is lehet majd venni egy kiló kávét 5400 forintért. Addig mindannyian kénytelenek vagytok megfizetni a rezsim árát." https://www.facebook.com/photo/?fbid=1774083050547716&set=a.810292113593486
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!