Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet 2025. 11. 19. 10:54
Hillernek abban igaza van, hogy - ha bármelyik közvélemény-kutató - közvélemény-kutatását nézzük, akkor igazándiból baloldali párt nem kerül be az országgyűlésbe - teljesen mindegy, hogy ki nyer. A DK ugyan baloldalinak mondja magát, de Dobrev a Szemlőhegyi úti villából - amikor már 1990 előtt is bejárónőt alkalmaztak, stb. - nem igazán látja a vidéket, azt a "munkásosztályt", amelyik a rendszerváltoztatás elsődleges károsultja volt - a parasztsággal, azaz földművelésből élőkkel együtt. Ezek az elvtársak már akkor is csak nevükben voltak baloldaliak. Most majd jöhet a tiszás gyűlöletcunami ehhez az észrevételhez, de én többször kijelentettem, hogy jobboldali vagyok, nem nekem a feladatom, és nem is a jobboldali pártoké a "munkásosztály" védelme. Márpedig egy plurális polgári demokráciában működő országgyűlés nem képzelhető el a baloldal képviseleti nélkül még akkor sem, ha a messiás kerül hatalomra, mert ő nemcsak nekik, hanem még saját embereinek sem fog lapot osztani.
Sehmet
Sehmet 2025. 11. 19. 10:39
Előzmény: #191567  gazmber

Mit is mond a kormánypártisággal nem vádolható Puzsér Péter az ilyen kommentekről:
.
https://www.youtube.com/shorts/m_CE6n1LV54?feature=share
.
https://www.instagram.com/reel/DQOK17-iFwu/
maxwax
maxwax 2025. 11. 19. 10:33
Előzmény: #191575  gazmber
Nem minden momentumos fogadta el a pártja döntését. Például nálunk, Szegeden, Halász Noémi közölte, hogy szerinte ő annyit tett és annyira ismert, hogy akkor is elindul, ha a pártja nem - volt néhány, nem sokakat megmozgató esemény, ahol az egyiken azért voltak sokan, mert azt hitték, MP is itt lesz, de mikor rájöttek, hogy nem, akkor szépen leléptek. Gondolkoznia kellett volna, pontosabban csak 2024-ig visszamenni. Mindig elmesélem, hogy mi voltunk azaz a város kb az egyetlen az országban, amikor a teljesen ismeretlen Tiszának és MP-nek akkora bizalmat adtunk, hogy simán lenyomta a fideszt(30%) a Tisza (38%).
Sehmet
Sehmet 2025. 11. 19. 10:32
Előzmény: #191569  Istvan78
Azért azt érdemes lenne előszedni, hogy miket írogattál a 2022.-es választások előtt! :)
Sehmet
Sehmet 2025. 11. 19. 10:30
Előzmény: #191574  Istvan78
No látod, most egyetértek veled Hillerrel kapcsolatban, ha érted, és ezért nem nevezed hazugságnak! :)  
gazmber 2025. 11. 19. 10:13
Előzmény: #191574  Istvan78
... már 5x nyert, szegény stb.. és? ..a pártja sehol sincs, ő maga már kiöregedett.. nem volt még elég... nem lehet azt mondani, ha szükség van rám itt vagyok már 'bizonyítottam, segítek, de félreállok (mint pl. MZP-ék, momentum?) - lássuk mire megy a Tisza?? szvsz
Istvan78 2025. 11. 19. 10:07
Előzmény: #191572  maxwax
Hiller egy jobbfajta figura az MSZP-ből, értelmesebb, műveltebb volt az MSZP vezetők  többségénél és nem korrupt, de azért ez inkább az MSZP vezetők hiányzó erényeiről szól, nem Hillerről.
Utánanéztem, háromszor nyert MSZP kéviselőként mandátumot, egyszer listán és egy szer Összefogás jelöltként, tehát nem "ötször hoztam a körzetemet".
Amit most elérhet, hogy elvisz valamennyi szavazatot a Tiszától és esetleg bizonytalanná teszi a Tisza győzelmet, nyerni nem tud. Érdemes lenne felülvizsgálnia a helyzetet.
gazmber 2025. 11. 19. 09:44
Előzmény: #191571  Vackoros

https://444.hu/2025/11/19/arrol-levelezett-az-allamtitkar-es-a-helyettes-allamtitkar-hogy-egy-be-nem-valogatott-tiszas-jeloltjeloltrol-a-foispani-ertekezleten-targyalnak-majd
a pedofülkés 'banditák' az főizék-értekezletén akarták kielemezni a helyzetet, hogy a Tiszába beépített fülkés téglájuk jelölt se lett... továbbra is úgy vélem a Tiszások között rengetek fülkés tégla lehet...(!?) szvsz
maxwax
maxwax 2025. 11. 19. 09:43
Előzmény: #191569  Istvan78

Nem vagyok pesti, így nem tudom, miket tett a választóiért Tordai Bence. Azért olvastam róla többet, mert a háza miatt jogvita van és talán el kellene bontania. Viszont, már 2018 óta képviselő, tehát volt ideje valamit felmutatni. Elhiszem, hogy még fiatal, tehát lenne ideje maradni a politikában, csak éppen nincs mögötte olyan párt, aki bejuttatná a parlamentbe.
Euler felhozta Hillert. Hiller 2002 óta képviselő és ma már egy mérhetetlen támogatottságú párt áll  mögötte, de elindul jövőre. Tegye. Ok, 61 éves, még évek vannak a nyugdíjig, de mennyive szebb lenne így befejezni egy politikai pályafutást, mint belevágni egy kétes kimenetelű választásba.
Vackoros 2025. 11. 19. 09:36

https://www.facebook.com/istvan.bonyai/
Ahogy a propagandista hazugot pofán vágja az igazság:)
Istvan78 2025. 11. 19. 09:21
Előzmény: #191568  bronz
Ezt mesélheted a Fidesz egyszerű híveknek, semmit nem értenek belőle. Ők a Viszkis-féle rablást értik, az ilyen háttérben zajló és bonyolult ügyleteket abszolút nem.
Egyébként is úgy vannak vele, ami az államé, az a Fideszé, a mi oldalunké, a nemzeti oldalé, jobb helyen van nálunk a vagyon, mint a "kommunistáknál". Kb. ilyen primitív hozzáállásúak legtöbben.
Istvan78 2025. 11. 19. 09:16
Előzmény: #191566  maxwax
Próbálják magukat betuszkolni óellenzékiek a hatalomba mindenféle hamis érveléssel. Ez most egy tisztítótűz, szükséges  a radikális szakítás a múlt embereivel. Vannak érdemes emberek is, akik ennek áldozatul esnek, de ez most másképp nem működik. Hogy később, 30-ban mi lesz, más kérdés, megtalálhatják helyüket a politikában.
Vicces, amikor végső elkeseredésükben ilyeneket mondanak:
.
"Aki ezeket nem fogadja el mint realitásokat, az nem biztos, hogy mindent megtesz a rendszerváltásért, de még a kormányváltásért se."
bronz 2025. 11. 19. 09:08
gazmber 2025. 11. 19. 09:02

ezt a 'nagyattila' nevű 'elemzőt' láttam az atv-ben... eddig azt hittem, egy ~normális, inkább az ellenzék felé húzó emberke... de tegnap - a Tiszás jelölteket 'elemezve' -  ~szinte ki volt magából kelve és a Tiszát ekézte végig...az Egon még rá is szólt, - 'nem vagy túl szigorú'... szóval ez a manus is a fülkések 'téglája'? és most teleszaladt a gatya, hogy lehet megszorongathatják az pedobindzsizéket vidéken is ?? 
ellenben a fülkés 'kiszelly' mindha a tőle megszokottnál ~jobb 'indulattal' beszélt volna jelöltek kapcsán...? érdekes.. szvsz 
maxwax
maxwax 2025. 11. 19. 08:57
Előzmény: #191560  euler
Amennyiben Tordai javaslata szerint Pesten hátradőlne a Tisza, mondván, úgyis nyerünk, akkor ugyanaz történne, mint 2021/2022 telén, amikor az előválasztás után azt mondták, hogy jól elfáradtunk, most februárig elmegyünk telelni, majd utána újra aktívak leszünk. Aha, meg is lett az eredménye. Ha Tordai ennyire tudja, mit kellene tenni, akkor miért nincs mögötte egy párt? Ő akarja megmondani MP-nek, hogyan cselekedjenek? Ő itt  kívülálló és egy konkurenst kap egy tiszás személyében, és ha a tiszás vele kávézgatna, akkor a választó mondhatná, feltehetné a kérdést, a fidesz pedig főleg, hogy akkor most lesz változás vagy sem?
Haldir1 2025. 11. 19. 08:26
Előzmény: #191560  euler
Nem tudom miért hiszed azt, hogy ide olyan ellenzéki érzelműek írnak, akiknek a többsége nem tudja, hogy a jelen választási rendszer szabályai szerint ez a választás a vidéki körzetekben fog eldőlni? De a vidék az nem Budapest! Az általad említett úriemberek mind a fővárosban akarnak indulni. Miért kellene ezekkel az emberekkel egyénileg a Tiszának bármit is egyezkednie, mikor Pesten egy 20% körülre mért fidesz mellett nem lesz a kb 70%-nyi ellenzéki szavazóból annyi, aki egyéniben nem a tiszás jelöltre fog szavazni döntő többségében! Pesten lehet hogy "erős" a kutya, meg a DK a maga 6-9%-os arányával, de vidéken nagyon más a helyzet, ezeknek a pártoknak a vidéki támogatottsága nem éri el a 3-5%-ot! És pont emiatt ezek a pártok és egyéni jelöltek lesznek társadalmi támogatottság hiányában azok, aki a Tisza sima feles vagy akár a 2/3-ot akadályozzák azzal, hogy felkerülnek a szavazólapokra. Milyen alapon gondolod azt, hogy egy 3-5%-os vidéki támogatottságú pártnak bármiféle társadalmi felhatalmazása volna arra, hogy a legnagyobb kihívónak feltételeket szabjon bármiféle egyezkedésre? Ezek a pártok (jó, a kutya kivételével) 12 éve egyezkedtek, visszalépegettek egymás javára leosztott körzetekben, és a 12 év alatt 2 kezemen meg tudom számolni, hány egyéni körzetben győztek a fideszes jelöltek ellen! Semmi esélyük arra ekkora támogatottság mellett bármire is! Innentől kezdve nem tudom mit kéne egyeztetni egy tolna 2-ben egy dk-s 3-5%-os jelölttel. Itt 1 egyezkedés lehet, hogy ne induljon el, mert felesleges, mert egy gát. Nem a tisza a gát a fidesz leváltására, hanem a dk-s is mindenféle jobbikos, kutya, és 0,5%-os induló.
Shortelek 2025. 11. 19. 05:55
https://nepszava.hu/3301949_brunei-szultan-sulyok-tamas-kituntetes-melegek-megkovezes
Milyen emberek ezek, minél rosszabb, szarabb valaki akkor az az ô barátjuk, mekkora szégyen ez rájuk nézve.
Shortelek 2025. 11. 19. 05:39
Előzmény: #191562  SeldonKuper
"Bizonyítottad, hogy tényleg primitív ez a topik! "
Ejnye seldon, ne degradáld le magadat.
SeldonKuper 2025. 11. 19. 00:29
Előzmény: #191561  Ivanhoe
Bizonyítottad, hogy tényleg primitív ez a topik! 
Ez a szösszenet is a szabadkőműves poétától származik , nem tőled! Ezzel akarod bizonyítani a felsőbbrendű tájékozottságodat? Másnak is van tudása, ne akarj túltenni, inkább elfogadni! 
Ivanhoe 2025. 11. 19. 00:12
Előzmény: #191525  SeldonKuper
Ismerős valahonnan? "Balhitekben hitt s tajtékzott téveteg, befonták életét vad kényszerképzetek" - ez a szint, ahonnan írsz. 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek