Egyrészt nem jártak volna jobban a piacin, ezt már lemodellezték, másrészt pedig a piacinak a havi törlesztése nem fért volna bele a munkabérük JTM (jövedelemarányos törlesztési mutató) mutatójukba, ami azt mutatja meg, hogy hogy a hitel igénylője havi nettó jövedelmének hány százalékát fordíthatja hiteltörlesztésre, azaz mennyit lehet figyelembe venni a havi törlesztés megállapításánál. Másodszor pedig a lakásárak amúgy is emelkedtek volna, mivel a nagy lakásvásárlási bumm lassan véget ér, a kínálat csökken, egyre kevesebb a megvásárolható új lakás (ha valaki azt akart venni), ami a kereslet-kínálat relációban növeli az árat. Amikor pár éve vásároltuk Budapesten a második lakásunkat, akkor már másfél-milliósak voltak jobb helyeken a lakások négyzetméterének árai, de ahol mi vettünk, ott még magasabb volt. De most ugye a felső limit a hitel szempontjából a másfél-milliós négyzetméter ár. A használt lakások piacán pedig csak akkor van kínálat, ha a használt lakás tulajdonosa onnan másik, vagy új, vagy nagyobb, vagy jobb állapotú lakásba költözik.
Akkor is az ellenzék azt írta hogy azon a békemeneten max 250k ember léehetett ott de persze a fidesz milliós főt álmodott oda :) és ez a mostani nemzeti meneten se volt másképpen az ellenzék részéről kb igen annyian lehettünk kint 200k körül de a Bekaszaron voltak max 70-ezren a kossuthtéren meg 50ezren kb.
Igen biztos vagyok benne hogy pont esőben mentek ki azok a kiváncsiskodók :) Ezt a 23-át a fidesz nagyon bebukta.Mondtam amíg nincs kossuth téról felülről felvétel addig a többi felvétel azt bizonyitja hogy a Tiszán 2* annyian voltak. És persze ez 2026 Március 15-én még nagyobb lesz csak hogy készülj fel erre is :)
2012.01.21., békemenet, Andrássy úton, 54 perc a teljes menet (Tisza menete ugyanott most 82 perc volt). Fidesz szerint 2012-ben 400e-en (Bayer Zsolt szerint 500e-en) vettek részt rajta. :)
Nyugi, tudok számolni. A Tisza mostani rendezvényén kb.150-200e-en lehettek. A mostani békemeneten kicsivel kevesebben, mint MP tavaly áprilisi rendezvényén.
Szerintem a Tisza rendezvényen - igaz hogy valóban a káosz jellemzi - de! többmillióan voltak! . A Békemenetre meg elment párszáz ember, mett krumplit osztogattak.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!