Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
feketemelos
feketemelos 2025. 08. 13. 14:28
Előzmény: #181359  feketemelos
Már tuti indul a repülőrajt ! ( zászló ,zászló , kolostormalac ) 
https://kephost.net/p/MjA0MDYyNA.jpg
feketemelos
feketemelos 2025. 08. 13. 14:21
Értünk alszik ,  a pénzünkről álmodik...:)
https://keptarhely.eu/view.php?file=20250813v00znxmqp.jpeg
Sehmet
Sehmet 2025. 08. 13. 14:20
'A jelentés szerint az alapvető emberi jogok biztosításának helyzete „romlott” az Egyesült Államok néhány legközelebbi szövetségesében, köztük az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban az online gyűlöletbeszédre vonatkozó szabályozások miatt.
.
A jelentés „jelentős emberi jogi problémákkal” vádolja az Egyesült Királyságot, beleértve „a szólásszabadság súlyos korlátozásáról szóló hiteles jelentéseket”, és következetlennek minősíti az alapvető emberi jogokkal történő visszaélések miatti büntetőeljárást és büntetést."
.
Trump administration rewrites and scales back annual human rights report
Vali 2025. 08. 13. 14:13
Előzmény: #181356  stansmith
"euler szerintem jót akar": jó, akkor megbámullak a jóhiszeműségedért is, de itt a vége. DDD Euler szerintem propagandista, a módszerei mindenképpen. 
stansmith
stansmith 2025. 08. 13. 13:51
Előzmény: #181355  Vali
Köszi, de van, akit én is ignorálok. :) Illetve részben hangulatfüggő is, hogy milyen körökbe megyek bele. 

Euler szerintem amúgy jót akar (bár nem mindig jól…), viszont nem hajlandó megérteni - vagy csak elfogadni? -, hogy a politika az nem egy tökéletes Wellington-bélszín valami kifinomult étteremben, hanem legjobb esetben is csak egy nem durván stikkes sültkolbász egy lepukkant lacikonyhán. 
Vali 2025. 08. 13. 13:39
Előzmény: #181349  stansmith
Sokadszorra is megbámulom a türelmed. Én már továbbgörgetem az Amerikai Népszavát és eulert is, kridát is, az igen összeszedett válaszaidból "informálódom" :). Propagandistákra ennyi türelem a világon nincs.:)
geza77
geza77 2025. 08. 13. 13:28
Előzmény: #181352  Sehmet
Tényleg? Mandinert linkelsz?  Érted is amit beteszel?  
Modi szerint értő olvasási problémáid lehetnek. 
Mondjuk azt már hallottam, hogy a magyarok fele funkcionális analfabéta. 
  Te is hallottál róla? 

"Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2025-04-21 18:26-ig (20 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Most jóindulatúan azt feltételezzük, hogy nem megy az értve olvasás. Legközelebb ugyanilyen esetnél azt fogjuk feltételezni, hogy sportot próbálsz csinálni a feljelentgetésből. Akkor végleg kitiltunk. Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2025-08-08 10:15-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés"
Sehmet
Sehmet 2025. 08. 13. 13:24
Előzmény: #181337  euler
Egyetértek, bár szerintem ennél még rosszabb a helyzet. Azért Marczingósra nem hivatkoznék, mert ő olyan a jogászok között, mint Drábik a politikai elemzők között! :-D
Sehmet
Sehmet 2025. 08. 13. 13:21

Itt már azért lehet gond rendesen! :)
.
"Egészen szürreális interjút jelentetett meg a Hvg. csütörtök reggel, amely émelyítően hosszan próbált utánajárni, hogy lehet ennyire jó Magyar Péter."
.
"Az interjú legszebb momentuma minden bizonnyal egy gyerekkori történet felidézése volt, amelyben Magyar Péter elmondta, hogyan finanszírozta életét, miután 18 évesen elköltözött otthonról.
"Nagyapámmal egyszer együtt mentünk egy idős hölgyismerőséhez, 8-10 éves lehettem, megdicsértem a kertben a gyönyörű apácaliliomokat – kertésznek készültem – és a kapott lekváros kenyeret. 18 éves koromban derült ki, hogy a hölgy másnap rám íratott egy kis gellérthegyi lakást”– adta elő a tündérmesét Magyar Péter, aki szerint később ezt adta el, így tudott a Károlyi-kerthez költözni az egyetem szomszédságába.".
.
https://mandiner.hu/belfold/2024/12/az-ev-interjujat-jelentette-meg-a-hvg-magyar-peterrel-foszerepben-a-gyonyoru-apacaliliomok-es-az-hogy-lehet-ennyire-tokeletes-a-tisza-vezer
.
https://szocikk.hu/2024/12/20/lekvaros-kenyer-apacaliliommal/
Sehmet
Sehmet 2025. 08. 13. 13:18

Itt már azért lehet gond rendesen! :)
.
"Egészen szürreális interjút jelentetett meg a Hvg. csütörtök reggel, amely émelyítően hosszan próbált utánajárni, hogy lehet ennyire jó Magyar Péter."
.
"Az interjú legszebb momentuma minden bizonnyal egy gyerekkori történet felidézése volt, amelyben Magyar Péter elmondta, hogyan finanszírozta életét, miután 18 évesen elköltözött otthonról.Nagyapámmal egyszer együtt mentünk egy idős hölgyismerőséhez, 8-10 éves lehettem, megdicsértem a kertben a gyönyörű apácaliliomokat – kertésznek készültem – és a kapott lekváros kenyeret. 18 éves koromban derült ki, hogy a hölgy másnap rám íratott egy kis gellérthegyi lakást”– adta elő a tündérmesét Magyar Péter, aki szerint később ezt adta el, így tudott a Károlyi-kerthez költözni az egyetem szomszédságába.".
.
https://mandiner.hu/belfold/2024/12/az-ev-interjujat-jelentette-meg-a-hvg-magyar-peterrel-foszerepben-a-gyonyoru-apacaliliomok-es-az-hogy-lehet-ennyire-tokeletes-a-tisza-vezer
wawa2 2025. 08. 13. 13:10
Előzmény: #181345  sasa44
A liberalisok ugyanolyan gazemberek lehetnek mint masok. A politikaban senki se akar mar dolgozni csak gyorsan meggazdagodni. Azert volt a rendszervaltas, hogy az elitek korlatlanul kifoszthassak a kispolgarokat. Ezt a kadar korban csak korlatozottan lehetett megtenni.
stansmith
stansmith 2025. 08. 13. 12:55
Igazából ugyanazokat a köröket futjuk, csak mindig picit másképp… 

1. Igen, az emberek nagy többsége alapvetően buta. És hiába gondolod, hogy az itteni ventilálással ezen változtatni tudsz, hisz mind az elérés kicsi, mind a célközönség pont nem az, akit értelme lenne megcélozni (mert az itteni kommentelők túlnyomó többség egyáltalán nem buta). 

2. Magyar Péter arra tett fel cca. kétéves munkát, hogy megpróbálja választásokon legyőzni Orbánt és a maffiát. Iszonyú kontraproduktív lenne, ha mindeközben azt harsogná, hogy a Fidesz nem győzhető le ”demokratikus” (értsd: választási autokrata) keretek között. 

3. Épeszű politikus mindemellett nem emleget forradalmat, mert az emberek fejében - a buta emberek fejében! - az összekapcsolódik a vérontással, amivel kapcsolatban meg a szíves figyelmedbe ajánlom a 2022-es választás tanulságait. 

4. És pont emiatt nem állhat ki teljes mellszélességgel Fleck Zoltán mellett Magyar Péter… Érdemes észrevenni, hogy ez az egész csak egy újabb csapda. Ha MP kiáll a “forradalmár” Fleck Zoltán mellett, akkor már meg is van az ürügy, hogy miért áll az erőszak pártján a Tisza, csak ügyesen össze kell ollózni Magyar Péter kiállását Fleck Zoltán mondataival. 

5. A Népszavás cikk egyébként tele van primitív, koncepciózus feltevésekre alapuló propagandisztikus levezetésekkel. A cikkben felhozott gyengécske logikai ámokfutással szemben nem tudjuk, mit kezdene Magyar Péter egy kétharmados felhatalmazás esetén. Amit biztosan tudunk, hogy az ő hatalma semmiképp se lenne olyan kiépült és széleskörű, mint Orbáné, illetve, hogy eleve egy nagyon heterogén közösség élén nyerheti el ezt a hatalmat, tehát nem is ambicionálhatja magának azt az erős, homogén, törzsi kultúrájú tábort, mint Orbán. (És ezt ő is tudja - számtalanszor el is mondta már!) 
Bandita 2025. 08. 13. 12:25
Előzmény: #181347  andras-80
Nem rossz ötlet, ott Gazsinak is jött a szent szellem.
andras-80 2025. 08. 13. 12:11
Előzmény: #181345  sasa44
Ha jövőre nyer a Tisza, vajon lolita hová fog menekülni? Csáddal.jóban vagyunk, szerintem az jó hely lenne neki.
bronz 2025. 08. 13. 11:53
Testbeszédet figyelni! 
Hazudik, mint a vízfolyás.
https://www.facebook.com/reel/1268882894975912/
A végén lehet, hogy Hatvanpusztába bukik bele, holott annyi minden miatt már rég buknia kellett volna.
sasa44 2025. 08. 13. 10:58
Előzmény: #181330  krida

Lol.
"Te egy világtól távoli településen élsz"
A "liberális" az számodra szitokszót jelent?
 Vagy azt, hogy paraszt vagy?
 Kíváncsi vagyok a válaszodra...Tisztelj meg vele.
badsector1
badsector1 2025. 08. 13. 10:52
Előzmény: #181338  euler
"Talán csak hozzánk nem jutott el, de nem tudunk róla, hogy Magyar Péter kiállt volna Fleck Zoltán és az általa elmondottak mellett. Még taktikai okokból sem. Márpedig akkor az azt jelenti, hogy nem ért vele egyet."

Egy kicsit zavar, hogy az amerikai népszava ismeretlen szerzője nem tud logikusan gondolkodni.
Ha mp nem áll ki fleck zoltán mellett, abból nem következik semmi arra vonatkozólag, hogy egyetért e vele vagy sem.
dexter 2025. 08. 13. 10:30

Miért is kellene MP-nek a védelmére sietnie?
Annyira szánalmas ez az erőlködés, hogy MP-t minél rosszabb színben tűntesd fel.
Nyilván nem egy szűzlelkű szent, lehet kritizálni, de 1,5 év alatt többet tett, hogy ez egy jobb ország legyen, mint feri és gangje 25 év alatt.
dexter 2025. 08. 13. 10:26
Előzmény: #181328  euler
Milyen szerencse, hogy Gyurcsány nem egy politikai kalandor volt és annyit tett az ország elősegítéséért...
ronaldinyo 2025. 08. 13. 10:04
Előzmény: #181339  badsector1
ő a fideszre irta-csak forditva látja a világot-ja nem tükörbe néz és azt látja

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek