Talán azt kellene megérteni, hogy mit akar Fleck Zoltán ... MP nem nagyon siet a védelmére, pedig egy tiszás valamin indult az egész. Milyen érdekes ... (Bartus legújabb írása sokat segít a tisztázásban. Természetesen hívőknél reménytelen. Nekik jó vergődést még nyolc hónapig! Utána pedig "A vajda ott fog ülni a Parlamentben, jobb esetben ellenzékként, rosszabb esetben kormányerőként. Még rosszabb esetben fel lesz "zavarva" a Sándor-palotába."(#181150). . De inkább Marczingós mai kifakadásából teszek ide egy részletet. "Jelen pillanatban úgy néz ki, a Tisza és a Fidesz fej-fej mellett dolgozik egy bűnszervezet fenntartásán, csak a szervezet vezetése a harc célja. Jogállamot, jogbiztonságot egyik se akar. De mit akar az áldott nép? Csak kormányváltást. Azt gondolják, ha más személy lesz a miniszterelnök ( azaz a király, földesúr), nekik több pénzük lesz. A legnagyobb baj az, hogy a zemberek rengeteg energiát ölnek bele abba, hogy ne értsenek meg semmit! Buták akarnak maradni." https://www.facebook.com/photo?fbid=24840393638891538&set=a.249135325110711 . Ennyit mára.
1. Az interjúban valóban vannak elhibázott és/vagy tisztázatlan részletek. 2. Most a hipotézis kedvéért elfogadom azt a megállapításodat is, hogy Magyar Péter “politikai kalandor” (akármit is jelentsen ez), mert a látottak-hallottak alapján úgyis az a kérdés, hogy… 3. Akkor maradjon inkább a nempolitikaikalandor Orbán? . Tényleg nem ártana, ha rendbe tennéd magadban ezeket az alapvető kérdéseket. Mert a magyar politika jelenlegi helyzete nem afféle glaszékesztyűben és okuláréban megoldható probléma.
Kell a szavazat, ertem. De most ezzel mit bizonyit? Ettol majd ő alkalmasabbnak tunik miniszterelnoknek? Kovetkezo az lesz, hogy elmegy a tescoba bevasarolni?
Krida: "Hát én mindazt megtapasztaltam amit a világ adhat." (Továbbá "átlátom a nagy összefüggéseket" - elképzelem, ahogy összebújnak sehmettel és átlátnak...) Komoly emberrel van dolgunk, aki világjáró és "sokat utazik" (egyszer elvitték kegyelemből Stuttgartba pakolásban segíteni), ne tessék hát figyelmen kívül hagyni sem az intelmeit, sem a jóslatait!
Milyen szép atombunkert építtetett a hatvanpusztai Orbán rezidenciára a béke nagykövete. A lakosság meg majd rohadjon meg, ha esetleg tényleg atomhelyzet állna elő,mert nincs elég óvóhely.
Te egy világtól távoli településen élsz és halvány lila gőződ sincs, miről maradsz le. Persze, lehet ezt úgy kommunikálni, hogy a vallás és az elszigeteltség megvéd a világtól, de szerintem a gyerekeid , ha megízlelik az ÉLETET, akkor elfordulnak tőled. Kár rád időt pocsékolni.
Hát én mindazt megtapasztaltam amit a világ adhat. kb 15 éve nemzetközi konferencián kaptam elismerést, legjobb voltam a szakmában, s akkor amikor mindenki megtapsolt rádöbbentem: amit az Úr ad, az sokkal több és fontosabb, mint a világi siker. Az a boldog ember, aki eljut erre a felismerésre, nem kell ehhez mindent kipróbálni, megkóstolni, de ha megadatik a siker, az se tud többet/jobbat nyújtani (annak ellenére, hogy mindenki örül ha szakmájában a legjobb). S vannak dolgok, amiket soha nem próbáltam ki (és nem is fogok), s gyerekeimet is erre neveltem/nevelem. "A bölcs a más kárán tanul, a bolond a sajátján sem" - mondja az Ige, s ez így is van. Az nekem tényleg fáj, hogy látom Európát tönkremenni, s nem látom az erőt ami ezt megállíthatná. Azt furcsának tartom, hogy sokan ezt nem látják, nem veszik észre, Orbánt lehet kritizálni, de nagyon igaza van amikor erről beszél.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!