Magyar Péter komolyan európai parlamenti képviselő??? Azt ígérte, nem lesz az , mert az csak a pénzfelvételről szól. Én azt hittem igazat szokott szólni. Tényleg milliókat keres mégis ezáltal? :)
"ugyanis vannak önzetlen, az országért aggódó emberek is" :D Vannak ilyenek emberek, csak az a helyzet hogy amikor a tükörbe nézel nem egy ilyen néz vissza rád. Te kizárólag Orbán és a Fidesz hatalmon maradásáért aggódsz.
"Orbán: Mindig volt egy skizofrén hajlamomOrbán Viktor 25 évvel korábban a videóban arról beszélt, hogy apja erőszakos ember volt, ő pedig aktív KISZ-tag. A Mi leszel, ha nagy leszel című felvételt a Fekete Doboz Alapítvány készítette 1988-ban. A beszélgetést a Bibó István Szakkollégiumban vették fel.Publikálva:2014.01.20. 11:07SzerzőMegosztásOrbán Viktor többek között úgy fogalmazott: Apám utolért az ajtóban és hihetetlenül megvert, belém is rúgott néhányat. Nagyon utáltam ebben az időben az öregemet. Apám egy erőszakos ember. Igazából nem tanultam nagyon sokat, mert akkor még fociztam. Azon gondolkodtam, hogy tovább tanuljak, vagy próbáljak valami szerződést kapni egy csapatba. Állandóan mentem edzésre, volt, hogy szombaton nem mentem iskolába, mert edzésre mentem. Mindig volt egy skizofrén hajlamom, képes voltam teljesen kívülről szemlélni magamat. A KISZ-ben én nagyon aktív voltam, voltam még KISZ-titkár is harmadikos gimnazista koromig. Büszke voltam arra, hogy fölvettek a KISZ-be, nem kellett Kilián próbát tennem, mert kiváló úttörő voltam...
Azon voltunk, hogy csináljunk egy jó közéletet. Itt a pénz, itt a klubhelyiség. Egyre komolyabb formát öltött az a baráti társaság, ahová jártunk. Voltak, akik máshonnan jöttek. Ahonnan én jöttem, az kulturálatlan, nincs semmiféle kulturális tradíciója. Egy ilyen alkalmazotti réteg, a parasztsághoz sincsen semmiféle köze, állatokat tartottunk, de a paraszti kultúráról már rég nem volt szó abban a faluban, munkáskultúra semmilyen nem volt. Polgári kultúra elő sem jött. Én egy ilyen kulturálatlanságból jöttem. De voltak abban a társaságban olyanok, akik nem, akiknek lelkész volt az apjuk, református tradíciókból jöttek"
Orbán gyerekkori verése, kulturálatlansága, skizofrén hajlama megmagyaràzza a magyar nép érzelemmentes kirablását, tönkretételét. Aki erre a beteg, bunkó emberre hajlandó szavazni az önmaga kultúrálatlanságáról, szüklátókörűségéről állít ki bizonyitványt.
Ez már megy is Dubajba, a titkos bankszámlákra. Én ismerek egy srtóman házaspárt, azok mondták, hogy nem azért járnak Dubajba, hogy kényeztessék magukat, hanem oda van 2 cégük is bejelentve. Állítólag 1 hónapig ott kell tartózkodniuk, az a feltétele, hogy céget alapíthassanak. Ezek igazán kis halak, 2,5 millió eurós bevétellel.
Ez volt az eredeti szerintem: "Mostanra úgy érzem, meg kell szólaljak, mivel az elmúlt időkben többször is elhangzódott a nevem az Ön által. Bár személyesen nem ismerjük egymást, leszámítva amikor valamikor talán volt egy gyors találkozás, amire én nem emlékszem pontosba’, de attól még a nyilvánosságba lettem húzva. Mivel én nem vagyok jelen az online médiaterekbe, se a Facebookon, se Instán, mivel nincs rá időm, hogy mindenféle képeket rakjak ki magamról minden nap, így kénytelen vagyok levélbe válaszolni.Kezdjük azzal, hogy Ön szerint én egy pökhendi, agresszív, és ráadásul még fenyegető ember is vagyok. Ezzel kapcsolatban szeretném kijelenteni, hogy nem igaz. Én nem fenyegettem senkit konkrétan, sőt még általánosságba se. Azt, hogy pontosan kit és mivel fenyegettem, az nem lett megnevezve, szóval nem tudok rá reflektálni. Ami az agresszivitást illeti, hát, ha valakin látszik a feszültség, az pont Ön. Mert mindenki látta már azokat a videókat, ahol Ön nem tudja elviselni, ha nem úgy történik valami, mint ahogy Ön akarja. Például amikor valaki olyat kérdez, amit nem szeret, rögtön vörös lesz az arca és ordibálni kezd. Ez nem én mondom, hanem látszik.Na, de tovább megyek.Már egy ideje úgy viselkedik a média, mintha valami meglepetés lenne, hogy én milliárdos vagyok. Pedig ez nem új keletű, mivel ez a státuszom 2009 óta érvényes, amikor még a Fidesz csak ellenzék volt. Akkoriban én már ott tartottam, ahol más csak álmodozik. És most minden héten csinálnak rólam új cikkeket, hogy képzeljem, hogy helikopterbe ülök meg drága órát hordok. Hát kérem, ez nem bűn, hanem az élet velejárója, ha valaki sokat dolgozott. Azt is hozzáteszem, hogy ez nem pökhendiség, hanem pusztán egy tény megállapítása.Amit igazán sajnálok, hogy a gázszerelő szakmát is elkezdték lejáratni. Pedig az egy tisztességes mesterség. Csak mert én ebből jöttem, már gúnyolódni kell rajta? Sajnálom, hogy ez történt, mert sokan vannak, akik most is ebből élnek, és nem érdemlik meg, hogy emiatt nézzenek le valakit. Ön budapesti értelmiségi háttérrel rendelkezik, én meg egy vidéki kis faluból jövök, ahol az iskolázottság nem volt előnyben. Nem tudom, hogy Ön ezt felfogja-e, de nem mindenkinek adódik lehetősége egyetemre menni. Nálunk már az is nagy szó volt, ha valaki le tudta érettségizni magát, nemhogy továbbtanulásról beszéljünk.Büszke vagyok arra, hogy gázszerelőnek tanultam és abból kezdtem. Fiatalon megnősültem, jöttek a gyerekek, akiknek enni kellett adni. Én nem voltam olyan helyzetben, hogy gondolkozzak, mit szeretnék csinálni, hanem csináltam, ami volt. A 90-es évekbe már közműhálózatokat szereltem, és onnan jött az első pénzem. Még nem is volt internet, de én már pénzt csináltam. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy valaki háta mögé bújva előre jusson, mint egyesek, akik a feleségük által szereznek befolyásos pozíciókat. Ráadásul, ha jól emlékszem, Ön próbált többször is hozzám bejutni, állásokat akart nálam, több alkalommal.A legjobb példa erre, amikor az Opus Global Nyrt.-hez küldött motivációs levelet. Ami egyébként még megvan. Ebbe konkrétan az állt, hogy "sima jogi munkára nem szívesen váltanék", ami szerintem sértés a jogi szakmára is. Tehát nem elég, hogy a gázszerelőket lenézi, de már a jogászokat is csak akkor értékeli, ha nem "sima". Ön írta azt is, hogy „nagyjából minden voltam a 20 éves pályafutásom alatt csak akasztott ember nem”. Ezt nem én találtam ki, le van írva.És azt is hozzátenném, hogy a fizetési igénye is elég különleges volt. Ugyanis azt írta, hogy 3.3 millió bruttó plusz prémium alatt nem dolgozna. Ezt 2023 novemberében írta. Aztán 2024 februárban már a Partizánba panaszkodott, hogy mennyire csalódott a rendszerbe, aminek 14 évig része volt. Ezen az alapon elég furcsa, hogy pont az ellen beszél, amit korábban keresett. Ha mi felvesszük, akkor most Ön is helikopterezne és nem lenne ennyire csalódva.De sajnos nem sikerült bekerülni. Nem volt elég a szakmai tapasztalata, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Pedig próbálkozott: például 2023 decemberben hosszú levelezést folytatott az MBH bank egyik vezetőjével, hogy a karácsonyi rendezvényen az én asztalomhoz akar ülni. Ez meg is történt, de ott se történt több, csak annyi, hogy ott volt. Az is érdekes volt, hogy többször írta, hogy melyik partnernőjét hozná, és fontos volt neki, hogy az ültetőkártyán pontosan az a név legyen, akit hozni fog.Eközben egyébként tagja is volt az MBH bank felügyelőbizottságának, ahol az ismert fizetése mellett (3.3 millió) még 1.5 milliót is felvett. Ez már majdnem 10 millió havonta. És mégis nem volt elégedett. Ezért lett az út vége a Partizán stúdió, ahol elpanaszolta az életének a nehézségeit.Remélem, hogy azóta már jobban van anyagilag, és sikerült megtalálnia a számításait!Tisztelettel," "
Itt nem is az a kérdés, ki mennyit segít, hanem miből. Ha megnézzük lölö vagyonát, az nem azt jelenti, hogy ennyit loptak el, hanem abból ennyi maradt. Szerintem ennek a többszöröse ment ki az államkincstárból magánzsebekbe. Arról nem beszélve, hogy lölö csak a jéghegy csúcsa sok tízezer hasonló kiskirály zabál a vályúból, de még azok is jól járnak, akik a vályú mellé potyogott morzsákat csipegetik. Ez a lölö vagyon sok sok szorosa. Gondoljunk bele, mennyi készpénz, vagy más vagyontárgy lehet még titkos magánszámlákon elrejtve. Lölö vagyonát csak aszerint becsülik, amiket látni lehet. Nincs más út, ezt be kell vállalniuk, mert ez szivattyúzza ki a pénzt az államkincstárból. Ingatlanokat nem lehet elrejteni. Tiborcnak is többszöröse a vagyona, csak ez a látható.
Jeszenszky ellen a gyűlölködés már minisztersége idején megkezdődött (1990-1994) az MSZP-s volt elvtársak és leszármazottjai, az SZDSZ-es elvtársak részéről, ami a mai napig megmaradt!
De nem folytatódik....gyenge próbálkozás! Viszont ami tény: "A G7 számítása szerint az egykori felcsúti gázszerelő a BL-döntőt megelőző szűk egy hétben 35 milliárd forintnyi osztalékot ítélt meg magának a közvetlen tulajdonában álló cégeinél. Ez ráadásul korántsem minden, hiszen a tőzsdei cégétől is kap további bő 2 milliárdot. A gyermekeivel közös építőipari vállalata pedig hétfő délutánig nem tette közzé beszámolóját, holott a korábbi évek tapasztalatai alapján onnan is befuthat néhány milliárd forint." Szóval megjött a válasz a kérdésemre, hogy HOL A PÉNZ... ami hiányzik a gazdaságból, egs ügyből, oktatásból, tömegközlekedésből, közművekből?
Lölő is rámozdult a Fiat-ra? A Bentley már nem is jó? Azzal azért vitatkoznék, hogy a gázszerelőt a Tisza tette szitokszóvá. Már legalább 10 éve lölö miatt lett az. Ez az itteni trollokra is jellemző, hogy évtizedes dolgokat akarnak a Tisza nyakába varrni.
Már írtam, ne magadból indulj ki! Tudom, hogy el sem tudsz képzelni más hozzászólást, csak olyant, amiért fizetnek, de én nem te vagyok, ugyanis vannak önzetlen, az országért aggódó emberek is, akik nem fizetésért írnak ide, de ugye aki magából indul ki, annak ez furcsán hangzik!
Talán így folytatódhatna egy őszinte levél Magyar Pétertől Mészáros Lőrincnek: "Mészáros Úr,Várom szíves hívását, hogy mikor tudna ismét fogadni és legalább egy vezérigazgatói helyet adni havi nyolc-tíz-milliós fizetésért, amennyit most az Európai Parlament képviselőjeként kapok. Látja, nem kellett volna elutasítani tavaly év elején a jelentkezésemet, akkor most nem akarnék bosszút állni sem önön, sem a kormányon."
Szerintem ezt a levelet gyurcsány írta, lölö nevében. A fidesz ekkorát nem szokott hibázni, hogy ilyen labdát dob fel. Vagy tényleg akkora a baj, hogy a vagyonokat kimentve inkább lelépnek a politikai porondról, a szart meg lapátolja valaki más vissza a tehénbe.
https://rch.railcargo.com/hu/news/foldrenges-a-strabag-es-az-rcg-vasuton-hozza-a-segitseget Dehogy soha, csak a hulladékagy segít, jaa nem:)) Strabag 180 éves cég lassan rengeteget segített a nem csak most és nem csak katasztrófák esetén. Bezzeg a rabló banda néhány éves cégei több ezer milliárdból KÖZPÉNZ RABLÁSBÓL adnak valami csekély alamizsnát, ha adnak egyáltalán és nem csak papíron van így.
2011-ben lett meg az első milliárdja (nem 2009-ben, ahogy állítja), 14 évvel később 1400 milliárdja van. A Strabag tulajdonosai nem tudnak ilyen gazdagodást felmutatni, egész biztosan. Persze, nekik nem "adományozott" egy egész ország annyi pénzt, mint mi. . Ezek az adományok a listán kitesznek pár milliárdot. Én így folytatnám a listát: 29 milliárdot jacht vételre NEKEM, 22 milliárdot repülőre NEKEM, stb...
ez nagyon megható! az állampolgároktól ellopott 1400mrd-ból lölö visszamorzsolgatott kb 2,2mrd-ot ándi 90 millios szerkóban volt, mikor egy iskolának 40millot adományozott! bilincs, bilincs, rács, .... a stromannak is, meg a gazdájának is!
Jó hír: Márky-Zay Péter úgy döntött, a pártja (0%) nem indul a 2026-os választásokon. :) (holott annak idején a közvéleménykutatások győztesnek hozták ki: úgy volt, megnyeri a választásokat. Milyen jó miniszterelnökünk lett volna! :)
"Mészáros Úr, Régóta járom az országot. Nem magángéppel, vagy helikopterrel. Nagyon sok becsületes, kétkezi munkással, köztük gázszerelővel is találkoztam. Mindannyian büszkék az elért eredményeikre és az elvégzett munkára. És ami még fontosabb, nyugodtan alszanak. Na jó, nem 20 milliárdos jachton vagy bordeaux-i kastélyban, de nyugodtan. És még a honfitársaik szemébe is tudnak és mernek nézni.Örülök, hogy ezt a csodás levelet kaptam öntől, de mivel volt szerencsém önt többször is személyesen meghallgatni, félek, hogy ezek nem az ön saját gondolatai. Tekintettel arra, hogy ön hazánk legsikeresebb vállalkozója, biztos vagyok benne, hogy a honfitársaink hálásak lennének, ha megtisztelne azzal, hogy élő, egyenes adásban meséli el nekem, hogy milyen kemény munka és milyen heroikus küzdelem vezet ehhez, a nekünk földi halandóknak felfoghatatlan gazdagodáshoz. Várom szíves hívását, hogy mikor tudna életvezetési tanácsokat adni a magyaroknak. Ha segítségre van szüksége, elhozhatja az egyik felcsúti haverját is. A telefonszámomat ismeri. A kommunikációs agytrösztjei által írt bornírt hazugságokra engedelmével nem válaszolok. Egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá. Dehát ezt önnek nem kell magyarázni.És mivel ön nagy harcos hírében áll, engedje meg, hogy a jól ismert zászló, zászló, szív helyett így köszönjek el: Bilincs, bilincs, rács, rács. Szívélyes üdvözlettel, Magyar Péter" Lölö bevetése mp elle plusz 1-2 százalek a tiszának.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!