Szerintem ezekre is hamarosan választ kapunk. Alig kettő hónapja iktatták be Trumpot. Ha nincs valami megegyezés Trump és Orbán között (Orbán szerint van, legyünk türelmesek) akkor szívás van. Egyébként ma azt olvastam hogy Trump miatt EU és Kína szorosabbra fűzi kapcsolatait és ebből Orbánék jól kijöhetnek. Ha sikerül az EU azon terve hogy a vámokat kölcsönösen eltörlik usaval, abból is jól kijöhetünk. A lényeg hogy lehet rossz is és jó is. Hamarosan kiderül.
"This document is a companion piece to the President’s 2025 Trade Policy Agenda and 2024 Annual Report, published by the Office of the United States Trade Representative (USTR) on February 28, 2025." "Ez a dokumentum az Egyesült Államok Kereskedelmi Képviselői Hivatala (USTR) által 2025. február 28-án közzétett, az elnök 2025. évi kereskedelempolitikai menetrendjének és 2024. évi éves jelentésének kísérőjelensége."
Ezzel nem értek egyet. Azt állítod Trump ék iratokat tüntettek el de ezt szándékosan meghagyták. Miközben Orbánt meghívták USA ba, vitte magával 4ig vezérkart és Muskkal tárgyaltak. Azóta meg az is kiderült hogy 2 trumpista vezetőt betettek a 4ig tanácsadó testületébe.
Tónit levették már a tiltólistáról? Ki van még rajta,kik a titokzatos személyek? Orbán vajon rajta van? Kapunk bármilyen felmentést bármi alól, amiért megérte dörgölőzni Trump seggéhez? Vagy becumizzuk az autó és akksigyárakat? Lényegretörő kérdések ezek,és nagyon nem mindegy,mi rá az igaz válasz..
Egy rakás korábbi dokumentumot levettek a minisztériumok oldalairól. Ezt valamiért nem. És ha erre - akár részben - hivatkoztak a vámok bevezetésénél, akkor ez bizony már a trumpli adminisztrációhoz IS köthető. A meglátásod, hogy trumpli átverte orbáncot, helyes.
Ha figyeltél volna, mert állítólag Te figyeled az írásaim mert álellenzéki vagyok akkor olvashattad volna hogy írtam, nem a cikk tartalmát vitatom hanem azt hogy melyik adminisztrációhoz köthető. Ez azért nem mindegy mert ha Trumphoz lenne köthető akkor egyértelmű lenne hogy Trump átverte Orbánt.
Plusz akarhogy is nezzuk a demokratak nem vezettek be vamot erre hivatkozva. Trump siman felre is soporhette volna. Nem kellett volna beemelnie az indoklasba. Kulonosen hogy amugy is teleszortak tiotal kamu hulyesegekkel az indoklasokat.
Ez egy éves jelentés melyet minden évben elkészítenek. A jelentés még akkor készült amikor még Trump meg sem lett választva. Rogán egy másik ügy de az sem 2017ben indult. Miért is vártak volna 7 évet a szankciók bejelentésére?
Ez egy éves jelentés melyet minden évben elkészítenek. A jelentés még akkor készült amikor még Trump meg sem lett választva. Rogán egy másik ügy de az sem 2017ben indult. Miért is vártak volna 7 évet a szankciók bejelentésére?
Juszt meg utána nézhetett volna hogy a jelentéshez ttrumpéknak semmi köze, a dátumokból is kiderül hogy ez még bidenék műve. Akkor még Trumpot meg sem választották amikor ez készült,. Elsőre sokan beszopták, köztük én is. Az hogy a jelentés tartalma igaz vagy sem az egy dolog de nem Trump ék jelentését.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!