Ne velem foglalkozz, ne nekem írd, hogy mit "nyelek be", hanem nézz magadba, szerintem kettőnk közül, ha valaki benyel valamit, az nem én vagyok de "De gustibus non est disputandum"", de ha van hozzá gusztusod, csak csináld! :) . Ne engem minősítgess, hanem amit leírok és nem értesz vele egyet, ez a topic kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy azt megalapozott érvekkel cáfold, azonban ilyenekre nem nagyon látok példát. Ehelyett jössz a személyeskedéssel, minősítgetéssel, sértegetéssel, stb. - ahelyett, hogy elismernéd a tényeket vagy tiszteletben tartanád a más véleményt. Ez pedig téged minősít!
Szerintem te más kellemetlen szagot érzel, ami nem tőlem jön! Nézz saját magad körül, esetleg lefelé nézzél, hátha megtalálod az általad érzett szag forrását!
Április 1-én meg országjárásra indul a PedoFidesz! Soha jobb időpontot nem találhattak volna, mint a Bolondok napját.... bruhahahaha:)))) Tojás, paradicsom bekészítve:)
Ha már előjöttek az igazságelméletek: Az arisztotelészi korrespondencia-elvhez annyit, hogy mi van olyankor, ha az emberi tudás bizonyos területein olyan kijelentésekkel
operálunk, melyek nem a valós, empirikus tényekre vonatkoznak, hanem más
kijelentésekre vagy fogalmakra. Az ilyen kijelentéseket nem az evilágban létezővel hasonlítjuk össze, hanem korábbi
kijelentésekkel? Ilyenkor ugye azt a koherencia-elvet érvényesítjük,
amelyik azt mutatja meg, hogy a múltbeli és jelenbeli kijelentéseink között van-e olyan feszültség, mely megbontaná az egységüket, vagyis minimális feltétele a koherensen igaz elmélet minimális feltétele, hogy korábbi és jelenbeli kijelentéseink összhangban vannak-e egymással. Vajon a korrespondencia-igazságelmélet és a koherencia-elv közül melyik az „erősebb” vagy
alapvetőbb? Igazságminimum? . Heideggernél azért egy kicsit összetettebb a két logosszá lényegülő ontológiai-igazságelv. :) . De kihagytad az ellenzék manapság elfogadott "igazságelméletét", a pragmatikus-igazságelvet. :) . És akkor még nem is beszéltünk a vélt és valós "igazság", valamint a hazugság viszonyáról, ami itt is gyakran valahogy összekeveredik, mivel a másik véleményét, mint saját igazságát nevezik hazugságnak, holott az esetleges tévedés sem hazugság, mivel mindenki hazudik sok tanulmány szerint, azonban annak oka és célja és hatása a mögöttes szándékban keresendő. A hazugság tehát szándékos félrevezetés, aminek nem az igazság az ellentéte, hanem a valóság. Van, aki nem
is akarja tudni az igazságot, mert rontja az én-képét, az
önértékelését, a teljesítménytudatát, a világról alkotott
nézetét és a környezetéhez fűződő kapcsolatát. . Minden, fentiek szerint értelmezett igazság szubjektív és relatív, kivéve egyetlen objektív igazságot, az Istent!
Ez mar kellemetlenul szanalmas volt. Ennyire nincsen senki,aki szolna neked a sok baratod kozul a Freiben,h kinos vagy? Ide erzem az izzadsag szagodat...
"Európai rezsitúrára indul Németh Szilárd rezsibiztos, Erdélyben kezdte" Ezért nem fejlődik ez az ország, mert a PedoFideszesek nem hajlandóak dolgozni, csak szórják a pénzt a luxus útjaikra! Ez is miért most indul külföldi tanulmányútra? Évekkel ezelőtt kellett volna, mielőtt bevezetik a rizsacsökkentést!
Eddig nem zavarta őket, sőt dicsérték is a parlamentben a pedokullancsokat: "bár csak több ilyen sikeres vállalkozó lenne az országban". A sikeres vállalkozók ellen fordulnak? Miért?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!