Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:57
Előzmény: #167398  Sehmet
Miutan kb ketten vagytok ezen a forumon fidesznyikek,meglepo ez a hiszti. 🤣 Mint a fekete lovag a Gyaloggaloppban...
Sehmet
Sehmet vasárnap, 16:57
Előre a 2026-os újabb kétharmadért! :-D  
Sehmet
Sehmet vasárnap, 16:56
Előzmény: #167396  rockmaster
No comment! Galambbal nem sakkozom! :)
Sehmet
Sehmet vasárnap, 16:55
Előzmény: #167393  rockmaster
Szerintem is vigyázz arra, hogy tiszta maradj, és ne ess vissza! Csak kérdés, hogy ki mit ért ez alatt!
rockmaster vasárnap, 16:54
Előzmény: #167392  Sehmet
A KDNP nevű önállóan gondolkodó kullancs párt mikor indul országjárásra?
Hány pedofilt akarnak még kitüntetni?
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:54
Előzmény: #167390  Sehmet
Ennyi? Jol van,pont annyi,amennyire szamitani lehetett. Minden nap bearazod magadat,meg a vezeredet. 😀 Voltal Tisza pultot rugdosni ma?
Sehmet
Sehmet vasárnap, 16:54
Előzmény: #167380  maxwax

Ne velem foglalkozz, ne nekem írd, hogy mit "nyelek be", hanem nézz magadba, szerintem kettőnk közül, ha valaki benyel valamit, az nem én vagyok de "De gustibus non est disputandum"", de ha van hozzá gusztusod, csak csináld! :)
.
Ne engem minősítgess, hanem amit leírok és nem értesz vele egyet, ez a topic kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy azt megalapozott érvekkel cáfold, azonban ilyenekre nem nagyon látok példát. Ehelyett jössz a személyeskedéssel, minősítgetéssel, sértegetéssel, stb. - ahelyett, hogy elismernéd a tényeket vagy tiszteletben tartanád a más véleményt. Ez pedig téged minősít!
rockmaster vasárnap, 16:50
Előzmény: #167392  Sehmet
Messiásodra, Orbánra gondolsz?
Nem fertőzöm magam PedoFidesz gyűléssel, tiszta akarok maradni, köszi:)
Sehmet
Sehmet vasárnap, 16:48
Előzmény: #167389  rockmaster
Kösz, hogy írod, add át ezen a napon üdvözletemet a messiásnak, elvégre megérdemli, hogy megemlékezzünk róla ezen a napon! :)
Orban_kotta vasárnap, 16:47
Előzmény: #167387  Fsociety
Búcsú turné!!!
Sehmet
Sehmet vasárnap, 16:46
Előzmény: #167385  Fsociety
Szerintem te más kellemetlen szagot érzel, ami nem tőlem jön! Nézz saját magad körül, esetleg lefelé nézzél, hátha megtalálod az általad érzett szag forrását!
rockmaster vasárnap, 16:45
Előzmény: #167387  Fsociety
Április 1-én meg országjárásra indul a PedoFidesz!
Soha jobb időpontot nem találhattak volna, mint a Bolondok napját.... bruhahahaha:))))
Tojás, paradicsom bekészítve:)
Sehmet
Sehmet vasárnap, 16:44
Előzmény: #167273  Bandita
Ha már előjöttek az igazságelméletek: Az arisztotelészi korrespondencia-elvhez annyit, hogy mi van olyankor, ha az emberi tudás bizonyos területein olyan kijelentésekkel operálunk, melyek nem a valós, empirikus tényekre vonatkoznak, hanem más kijelentésekre vagy fogalmakra. Az ilyen kijelentéseket nem az evilágban létezővel hasonlítjuk össze, hanem korábbi kijelentésekkel? Ilyenkor ugye azt a koherencia-elvet érvényesítjük, amelyik azt mutatja meg, hogy a múltbeli és jelenbeli kijelentéseink között van-e olyan feszültség, mely megbontaná az egységüket, vagyis minimális feltétele a koherensen igaz elmélet minimális feltétele, hogy korábbi és jelenbeli kijelentéseink összhangban vannak-e egymással. Vajon a korrespondencia-igazságelmélet és a koherencia-elv közül melyik az „erősebb” vagy alapvetőbb? Igazságminimum?
.
Heideggernél azért egy kicsit összetettebb a két logosszá lényegülő ontológiai-igazságelv. :)
.
De kihagytad az ellenzék manapság elfogadott "igazságelméletét", a pragmatikus-igazságelvet. :)
.
És akkor még nem is beszéltünk a vélt és valós "igazság", valamint a hazugság viszonyáról, ami itt is gyakran valahogy összekeveredik, mivel a másik véleményét, mint saját igazságát nevezik hazugságnak, holott az esetleges tévedés sem hazugság, mivel mindenki hazudik sok tanulmány szerint, azonban annak oka és célja és hatása a mögöttes szándékban keresendő. A hazugság tehát szándékos félrevezetés, aminek nem az igazság az ellentéte, hanem a valóság. Van, aki nem is akarja tudni az igazságot, mert rontja az én-képét, az önértékelését, a teljesítménytudatát, a világról alkotott nézetét és a környezetéhez fűződő kapcsolatát. 
.
Minden, fentiek szerint értelmezett igazság szubjektív és relatív, kivéve egyetlen objektív igazságot, az Istent!
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:42
https://telex.hu/zacc/2025/03/30/nemeth-szilard-europai-rezsikorut-erdely
Biztos veletlen,h Erdelyben kezdte,kicsit meg kell masszirozni a szavazokat,akik kurvara semmi rezsit nem fizetnek ide. Megy a vergodes,nagy baj lehet a szamokkal. 😀
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:40
Előzmény: #167382  rockmaster
10 milla eut,MBH bank,igen ez volt az. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:40
Előzmény: #167377  Sehmet
Ez mar kellemetlenul szanalmas volt. Ennyire nincsen senki,aki szolna neked a sok baratod kozul a Freiben,h kinos vagy? Ide erzem az izzadsag szagodat...
rockmaster vasárnap, 16:31
"Európai rezsitúrára indul Németh Szilárd rezsibiztos, Erdélyben kezdte"
Ezért nem fejlődik ez az ország, mert a PedoFideszesek nem hajlandóak dolgozni, csak szórják a pénzt a luxus útjaikra!
Ez is miért most indul külföldi tanulmányútra? Évekkel ezelőtt kellett volna, mielőtt bevezetik a rizsacsökkentést!
maxwax
maxwax vasárnap, 16:30
Előzmény: #167379  euler
Sorjában volt, mert az én logikám szerint így épült fel a mondandóm.
Pontosan tudod, hogyan viszonyulok Hadházyhoz, miért vártsz bármi mást tőlem?
rockmaster vasárnap, 16:28
"Elnökjelöltség és börtönbüntetés a tétje Marine Le Pen pártfinanszírozási ügyének"
Ez az a bűnözés, amihez a PedoFidesz is asszisztált?
rockmaster vasárnap, 16:27
Előzmény: #167372  bronz
Eddig nem zavarta őket, sőt dicsérték is a parlamentben a pedokullancsokat: "bár csak több ilyen sikeres vállalkozó lenne az országban".
A sikeres vállalkozók ellen fordulnak? Miért?

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek