Jah es a zsokasos kerdeseimre varom a valaszokat.Melyik hozazzsolasomat jelentetted amiert 20 napot kaptam.Amerika milyen teruletet csatolt magahoz iraktol?Ukrajna nato csatlakozasi folyamatait miert kellett megszakitani ha nem is csatlakozhattak volna a natohoz?Es persze mint kdiewrult kijelentetted hogy a NATO csak vedekezo hadmuveleteket csinal ergo mitol kellett felnie putyinnak es pontosan ha csak vedekezo akkor milyen raketakilovoallomasokrol is beszeltetek az ukran hatarrnal? XD Logikai buktatoid boven vannak.
De bizony! Ők lesznek a vezető ellenzéki párt, mert az ellenzéki szerencsétlenkedés azt csinál belőlük. A Fidesz pedig a centrális erőtér. Ugye érted! :)
Szerintem Zsoltika nem magyarázkodna, ha nem érezne a háta mögött fideszes támogatást, mivel népszerű, és a botrány ellenére is simán megválasztották Győrben 1019-ben.
Jó reggelt! . Időközi választáson Tatabányán a fideszes jelölt csaknem 17 %-ot vert rá az ellenzéki jelöltre. . Békésben ellenzéki jelölt nem is indult, a Mi Hazánk pedig megmutatta, hogy le lehet győzni ellenzékiként, a jelenlegi választási törvény keretei között és médiahelyzetben a fideszes jelöltet! . https://www.valasztas.hu/helyi-onkormanyzati-valasztasok/tatabanya-20230611
"Ráborítják az asztalt az EU-ban a magyar kormányra, hatástalanítják a vétófegyvert" Mikor mond már le a jelenlegi magyar min. elnök és a kakaduja amiatt, hogy nem tudják képviselni a kormány érdekeit?
A négy kétharmados vereségben Gyurcsány közös. A logikámtól, sőt puszta létezésemtől függetlenül. Ha Gyurcsány indul, akkor indul a jól bevált és hatásos gyurcsányozás is, amire 13 éve nincs ellenszer. Azt mondom, hogy elutasítom Gyurcsányt. Ha kellek a kormányváltáshoz, akkor Gyurcsány nélküli ajánlatot kérek. 2014-ben és 2018-ban ilyen volt az lmp és 2022-ben a kétfarkúak. Te milyen alapon bízol Gyurcsányban? Mivel kecsegtetsz 2026-ban? Gyurcsány ellen négy komoly érvet is föl tudok hozni: 2010, 2014, 2018 és 2022.
A Magyar Közlönyben pénteken jelent meg, hogy nemcsak a vízdíjat, de az alapdíjat is kifizeti az állam a gazdák helyett. Lássuk csak a legnagyobb földbirtokokat! https://novekedes.hu/elemzesek/csanyi-sandor-a-legnagyobb-magyar-foldbirtokos Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató a legnagyobb földbirtokos Magyarországon. A támogatási adatokból leszűrhető kimutatások szerint mezőgazdasági érdekeltségei több mint 30 ezer hektárt művelnek. Előkelő helyen szerepel a földbirtokosi listán Simicska Lajos és Mészáros Lőrinc is ...
A logikád szerint tehát kb Gyurcsányon múlik az egész. Ha ugyanis ő indul, akkor az van, amit lent írtam, hogy az ellenzék maradékának kell a relatív legnagyobb erőnek lenni, azza a fidesznek kellene jó 15%-pontot esnie, ami szintén kb 600 ezer ember. Ha viszont csak Gyurcsányon múlik, akkor milyen alapon kritizálod a többi ellenzéki pártot? Ezzel egyébként azt is deklarálod a jelenlegi támogatottsági adatok figyelembe vételével, hogy Orbán neked jobb, mint Gyurcsány, de még azt is, hogy jobb, mint egy Gyurcsányt is magába folgaló koalíció.
Nem kétlem, hogy van 600-ezer Gyurcsány szavazó. Ők viszont akkor is lennének, ha Gyurcsány nem indulna. Ugyanúgy szavaznának, mint az azóta megszűnt és a történelem szemétdombján kapirgáló szdsz szavazói is szavaznak. Leírtam, hogyan képzeltem a választási indulást azzal a ténnyel, hogy a dk mindenképpen indul, de belátom, hogy tévedtem. A 2022-es választási tippjátékban a fidesz győzelmét vártam, de nem kétharmadosat, hanem csak feleset. A kétharmados vereségeket nem lehet a dk számlájára írni. A dk 2011-ben alakult, a 2010-es vereségért a dk-t nem lehet hibáztatni, de Gyurcsányt lehet. Az én szemszögemből az ellenzéki pártok úgy indulnak, ahogy akarnak, de nem szavazok és mszmp utódpártjaira (mszp, dk) és azokra sem, akik velük összeállnak. Vannak ilyen megátalkodottak a másik oldalon is. Sokan azért nem szavaztak az összefogásra, mert az összefogásban benne volt a lenácizott jobbik is. Kívánatosnak tartanám, ha az önmagát túlélt mszp eltűnne a közéletből és azt is, ha a dk nem indulna. De azzal is együtt tudok élni, ha a kívánságaim nem teljesülnek. Itt a fórumon is sokan együtt élnek azzal, hogy Gyurcsányékkal nemhogy nem sikerült leváltani a fideszt, de még egy feles vereség sem jött össze.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!