munison

Regisztráció: 2022-03-25 23:45:35

Hozzászólások száma: 106

Utolsó hozzászólás: 2023-09-23 00:59


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

204 932
2023. 09. 15. 14:50

utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik ma, 00:59
én nem értem, hogy ez a "Kőgazdag Fiatalok" TV2 műsor, hogy mehet állami pénzen...
Leginkább oké a hamis de akkor is a fényűzést promotálja ami veszélyesen egybecsenghet a Pesty Laci féle őszinte vagy őszintétlen kalimpálással és teljesen a gyerekvállalás ellen kampányol a színészek\szereplők mondataival... kinek szól ez, kinek gyártják ezt, mit akarnak vele? Nekem ez nem illeszkedik a NER propagandába mert rájuk valóban igaz a kőgazdagság de a TV-be a média felületekre véletlenül sem tennék ki maximum a Rogán család meg egy maroknyi magamutogató de a többség nem. Nem illiek nekem ez a népnevelő imázsba valahogy! Miért csinálják? De az is lehet, hogy valaki ki lesz rúgva a TV2-nél...
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 00:44
"Eu segglyuka lehetünk nemsokára" honnan ez a mérhetetlen optimuzmus, mi az, hogy lehetünk? attól, hogy az ingatlanárak nyugatiak pl Zágráb vagy Mardid fővárosokban sem kell többet fizetni de még Pozsonyban sem attól még nem váltunk nem az EU seglukává az idők során! Mindig is seggluk voltunk EU mércével és talán csak annyi változott, hogy régen a Románokkal együtt voltunk azok most egy lepkefinggal talán de ők is lehagytak minket!
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 01:00
ha már antiszemitizmus a téma a fórumon... nem vagy te sváb? 😅 túl okos vagy magyarnak 😂
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 00:54
na köszi ez a lemez nem volt meg, ennyire azért nem vagyok se zenekedvelő se öreg. Én eddig ezt a kazettára értettem és levezetve is csak arra hallottam de tetszik ez a verzió is 👍
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 21:11
ez a Kocsis Máté  már már vetekszik a Lölő szellemi képességeivel, ezért mondom én azt, hogy azt a maréknyi rablót aki legalább valamilyen szinten képvisel szakértelmet, azt nem kell lehordani a sárga földig mikor a 95% a brigádnak sokkal jobban megérdemelné. Ezekkel a Kocsi Mátékkal semmilyen szintű párbeszéd nem elképzelhető mert a szájába adott propagandán kívül képtelen önálló gondolatot szülni. Nem vagyok fideszes de egy Matolcsy vagy Lázár sokkal jobb mint a sima pribékekből álló aparátus.
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 16:42
(viszont olyan közeg a miénk, hogy még ez is ritka mint a fehér holló)
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 16:42
mármint Matolcsy? Azthiszem először 19ben nyitotta ki a száját egy MNB-s jelentésben a CSOK-ról, azóta meg meg villan de nyilván elég hiteltelen amikor mindenhez asszisztál és csak alig alig mutat valódi szerepvállalást.
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 16:25
igen, mocskos az összes de nem mindegy, hogy mennyire. Itt kelet európába nem lesz olyan aki nem lop, de legyen egy határ például az egész országot ne akarja. Álljon meg egy-egy villa per családtag és például 10MRD vagyonnal. Namost a jelenlegi politiaki elitnek ez bagatel tétel, nemhogy határ.
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 16:22
még mindig nem mondtál semmit, gratulálok
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 16:04
az biztos, hogy nem tökéletes és asszisztált mindenhez és most mosdatja magát DE inkább neki adok igazat 10 esetből 9x míg a politikai vezetésnek 1x ez a 9:1 odds elég rossz...
tudod a leves hozzávalói adottak azon javítani nem tudunk de, hogy milyen arányba pakolunk bele az igazán el tudja rontani a végeredményt. Szóval azzal ne hiteltelenítsd, hogy ő is hibás mikor nála 9x nagyobb hibásokat nem nevezel nevén még előtte. A kinézetét meg ahogy kommentáltad az mélyen minden szint alatti. 
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 15:28
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 15:06
oh hát ez a kormány a legmélyebb válságban is csak: kiment, adótcsökkent, harcol, háborúzik, békét teremt, növekedik, támogat, hős, nemzeti, keresztény, családcentrikus, szent, megvédő. Persze csak szóban 😃 
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 14:52
rogyadoznak a szent tehenek:
"Emellett a kamattámogatott hitelprogramok felülvizsgálatára is sor kerülhet Varga Mihály szerint, aminek indoklásaként arra utalt, hogy a piaci és a támogatott kamatlábak között jelentős az eltérés. Nem derült ki pontosan, hogy a jelenleg 5%-on futó Széchenyi Kártya Programra, a 3%-os kamatozású CSOK-hitelre vagy a 0%-os babaváró hitelre gondolt-e. A tavasszal még elérhető, szintén kamattámogatott Baross Gábor-hitelprogram 1000 milliárd forintos kerete lényegében kimerült mostanra."
https://www.portfolio.hu/bank/20230921/belengette-a-kormany-a-bankado-megemeleset-es-a-kamattamogatott-hitelek-felulvizsgalatat-641077
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 03:08
FED egész 2024-ben 5% felett tartja az alapkamatot. Ez azért a hanyatló nyugathoz tartozó összes országot befolyásolja, lehet, hogy erre az információra várt a törzsfőnökünk is? Hogyan lesz így Magyar csoda 2024-ben? Az egyetlen reményünk ha mindenki olyan okos lesz mint Lölő másikülönben itt nominálisa esés lesz. A nem megszorítások a következő választásokig is eltarthatnak ha ez így történik... Ez a francos Gyurcsány Feribók irányítja az összes oldalt mert minden megvalósult, sőt az még csak a kezdet volt. A előzés után jelentem a murván pörög ki a kerék a sárt hányva a közönségre, márcsak a páholy tiszta.
Lakás/Ingatlan árak topik szerda, 16:11
és ha annyira tetszik az A oldal akkor bármikor fordítható és az időt is újra indítják az égiek 😅
Amúgy lehet vannak itt fiatalok akik nem tudják mi az A és B oldal nekik mondjuk el, hogy régen még az USB úgy működött, hogy volt A és B oldala és a zenét úgy lehetett lejátszani az iPodunkon a 80as években, hogy ha lement az USB stick egyik fele akkor meg kellett fordítani, rákoppintani kimondani, hogy bábábú és elindult a zene 👍
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 23:52
mkvk-t megnézve azért itt a cikkbeb úgy érzem, hogy sokminden befektetői alapja most sincs ennek az egésznek mert javarészt mélyvidék van fent, a budapesti 1/1ek pedig vagy licit nélkül zárultak vagy piaci ár felett a licit izgalmának köszönhetően. Teljes mértékben értékelhetetlen, ezeken csak a végrehajtói iroda nyerhet.
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 23:20
régen néztem már ezeket az üzleteket de pár éve nem ez volt itt sem:
https://telex.hu/gazdasag/2023/09/18/arverezes-kilakoltatas-vegrehajtok-vegrehajtas
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 12:17
taníts mester, hát neked minden kommented valami szuperlatínuszban megírt valami mint az egykori "unison" nevű nyilvánvalóan inspiráló tag aki 1.5 milliárdos villákat vett az Andrássy úton. Ti ilyen NER arcok vagytok vagy hány szállodád van vagy micsoda? Írod, hogy szakmaiatlan a topik de nem látok egyetlen szakma megnyilatkoztatást sem a kommentjeid között. Foglamazol mint egy ötéves és mégis ennyire megy a szekér akkor tanítsál mester! 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 22:25
sületlenség amit írsz, kivéve, hogy az ingatlanok árnövekedése nem megállítható, ez igaz, egyetértek az ingatlanok ára mindig fel felé fog tartani ha nincs háború ás tömeges elvándorlás, csakhát ez úgy igaz, hogyha azt is hozzátesszük, hogy nominálisan és legalább 50 éves távra mondva... mert, hogy 10-20 évig nominálisan is csökkenhet vagy befagyhat  az ár ha magasan van az garantált minthogy a Grofó a király.
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 09. 15. 18:11
te egy troll vagy és éppen etetésért könyörögsz tőlem, de máris meg is támogatom, hogy miért van igazam (na nem a te kedvedért hanem a többi fórumora tévedő ember miatt, nehogy bárki egy másodpercig is komolyan vegyen):
Időt nem sajnálva tolod itt az értetlent, anekdotázgatsz akár teljesen off topic vagy az ingatlanos közvetítő múltadról éppen, személyes életed részeit írogatod, családfádat bemutatod, nagymenőt előadod és ami a legfontosabb mindenbe belekötsz mert a te felfogásod szerint annak van igaza aki tovább írja a felesleges kommenteket és nem pedig a tényeknek.

friss hírek További hírek