Topiknyitó: Donqatto 2025. 05. 09. 23:52

GLIA NOVA ZRT  

Egy újabb fantasztikus cég, nulla bevétellel az Xtenden 2,3 milliárdért idejön...szégyen hogy ide engedik ekkora kapitalizációval
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Donqatto
Donqatto csütörtök, 18:19
90-nél azért én vennék 
hekki
hekki csütörtök, 17:28
Előzmény: #26  ronaldinyo
Holnap 100?
hekki
hekki csütörtök, 17:00
Előzmény: #26  ronaldinyo
120
ronaldinyo
ronaldinyo csütörtök, 16:41
Előzmény: #25  hekki
megy 30ft ra
hekki
hekki csütörtök, 15:42
Előzmény: #24  hekki
130
hekki
hekki szerda, 14:23
Előzmény: #23  bobi74
142
bobi74 kedd, 12:39
Előzmény: #22  Donqatto
Április 30. környékén pár 10 ezer darab megfordult. Azok adhatják. 
Donqatto
Donqatto kedd, 11:51
Előzmény: #21  Acosta
De kik? Nem is volt még eladva kb semmi
Acosta kedd, 11:49
Előzmény: #20  hekki
Az eladóin meg tapossák egymást XD.
hekki
hekki kedd, 11:42
Előzmény: #19  ronaldinyo
150
Megy a helyére. 100 alá 
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 19:50
Előzmény: #13  Donqatto
itt tolvajok vannak nagy részben-illetve itt is
pedaz hétfő, 19:31
Előzmény: #10  Donqatto
Ne az üres Nyrt. számait nézd, hanem az Nyrt-be bevitt cégek előző éves számait.
lakimarad
lakimarad hétfő, 19:28
Előzmény: #16  Donqatto
Hat sok sikert en mar nem lennek boldog ha ott megkapnad :DDD
Donqatto
Donqatto hétfő, 19:07
Előzmény: #14  lakimarad
Hát ezt a céget akkor érdemes venni ha tőketartalék alá esne a kapitalizáció, én olyan 120 körül próbálnám meg mondjuk 2000 darabbal, lesz ami lesz alapon XD
Acosta hétfő, 17:46
Előzmény: #14  lakimarad
Legalább valaki veszi XD.
lakimarad
lakimarad hétfő, 16:33
Előzmény: #8  Labanc
Kicsit ez olyan mint a cgny kerdes… Attol, mert a bortonok 90%-a indian, abbol nem egyenesen aranyos, hogy az osszes bunozo. Szamomra, mindegyik kis papir kap egy eselyt, hogy komolyan vegyem, de amint megcsinalja az elso 2-3 het alatt indokolatlan 3 es 5* arfolyamot onnantol pedig nincs az az Isten, hogy belevegyek. Szerintem a nem xtendes papirok kozul sem tudsz nagyon mondani, olyat ahol ne hasznaltak volna penzkeresre valakik a nevetseges forgalmakat es a magyar befektetok kulonosen magas szintu ostobasagat. Egyebkent en most bevezetesi ar alatt sikeresen vasaroltan belole nem is egyszer, oszinte leszek nekem ha ramennek a spekak az a legjobb verzio a gyors penzkeresesre. Aki ezen meg meg van lepodve, hogy a mindenben abszolut utolso orszagunkban a tozsde is igy mukodik, az ne kereskedjen otpvel sem szerintem, inkabb menjen kulfoldre. Gondold el nagy nehezen epitesz egy miliardos ceget, vegigszopod kb a lehetetlent es tozsdere keveredsz, azt meg nem vagy 2 hetes mar mindenfelenek el vagy hordva 😂😂😂😂
Donqatto
Donqatto hétfő, 15:12
Előzmény: #12  ronaldinyo
Vagy bejön vagy nem, gondolom a tőketartalékon kívül (1,3 milliárd kb. ha jól láttam) van még egy kis know-how
Szóval valamit tudnak, de még nem tudják a piacnak van-e igénye rá, nem biztos hogy tolvajok...inkább csak szerencsevadászok, vagy lelekesek más tőkéjével (is)
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 14:59
akkor minek vannak itt? ja mint a többség tolvajkodni
Acosta hétfő, 12:06
Próbálnak megszabadulni tőle.
Donqatto
Donqatto hétfő, 09:10
Előzmény: #9  Adamo68
Milyen osztalék? Itt bevétel sincs
Adamo68 hétfő, 08:51
Előzmény: #8  Labanc

Annak a fő tulajnak, aki tbsz-re teszi a részvényeit és oda érkezik majd az osztalék.
Ha ezzel több adót takarít meg, mind a bevezetés költsége, akkor jól jár.
Labanc
Labanc vasárnap, 21:11
Nekem csak azt mondja meg valaki, hogy kinek éri meg manapság az Xtendre bejegyeztetnie magát, ilyen gyér forgalom mellett? Annyi jogi aktussal meg kötelezettséggel jár... vagy a csodára várnak, hátha ide is jönnek majd spekák játszani?... vagy csak mutyizni szeretnének?... mindkettőre láttunk már nem egy példát...
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 05. 10. 12:20
Előzmény: #4  Acosta
ez tény látszik a forgalmakon -viszont néha egyet egyet meghuznak-aki jol figyel beleeshet-meg be is ragadhat főleg
medve4444
medve4444 2025. 05. 10. 12:19
Előzmény: #2  Donqatto
Én meg pont úgy látom, hogy az ilyen cégeknek van helye az XTenden. Kicsi, rizikós, alacsony likviditás, benne van, hogy csőd lesz a vége, de ha véletlenül befut akkor jól lehet rajta keresni pár év tartással. Nem tudom, hogy pontosan, hogyan van árazva, de ekkora méretű cégeknek van helye az XTenden. Mondjuk egy Nap, illetve Naturland meg mehetne már át a standardba.
Ami problémásabb, hogy olyan standard/premium kategóriás cégeknek is nagyon alacsony a forgalma, mint pl a Goodwill Pharma, Gloster, UBM vagy éppen ide sorolható még a Gránit Bank is. 
qpec 2025. 05. 10. 11:23
Előzmény: #4  Acosta
Kis ország,kis piac,alapszintű pénzügyi kultúrával és ismeretekkel.Még baráti körben is a tőzsdét szerencsejátéknak mondják,a működéséről-tisztelet a kivételnek-halvány lila lepkefingjuk nincs.
A nevezett rv-re vevőként 20 azaz Húsz forinton beszállok ,de előbb nem ,mert csücsülök már néhányban.Valóban meg lehet szívni,de mit nem.Alaptézis :Nyerni úgy lehet ha olcsón vesz-drágán ad az ember.
Fejlettebb forma a shortolás,vagy a certizés és társai ,de ezt ebben a körben nem kell magyarázni.
HS!!!
Acosta 2025. 05. 10. 10:54
Előzmény: #3  ronaldinyo
Kiismerték már az emberek az xtend piacot.Egyre kevesebb a palimadár.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 05. 10. 08:57
Előzmény: #2  Donqatto
ujabb lufi
Donqatto
Donqatto 2025. 05. 09. 23:53
Egy újabb fantasztikus cég, nulla bevétellel az Xtenden 2,3 milliárdért idejön...szégyen hogy ide engedik ekkora kapitalizációval

Topik gazda

Donqatto
Donqatto
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek