Zsiday 3M-t vizionál november végére esteszámot.Most a gyogyult+tenylegesen beteg 70.000.-halottunk van 2000.Csekély 3%.al az 90.000 halott 3 Milionál. Keveset írtam.Illetve ahogy nő a szám mivel nem tudják ellátni ahogy kell a betegeket a mostani 3% felmehet a duplájára is.Nem tudjuk mit tud ez a virus-Dániában már fosnak a mutációtól olvass utána.Persze ettől még nem értem a Zsydait hogy minek irogat számokat de tegyük fel hogy bejön neki.Amúgy meg miért lenne irreális csak Lombardiában haltak napi 500-an tavasszal.10M LAKOS SZINTÉN ÉS KORHÁZAK NEM EZEN A SZONTEN.
Ki szerkeszti amúgy az elnökválasztással foglalkozó, állandóan frissülő oldalt? Eléggé elfogut Bidennel szemben, szinte drukkol neki. Nagyon idegesítő.
dehogy kell Állandó Elég Tartózkodási hely.. Mert ezzel szavaztam.. ..::)))) annak megadott idejét könnyű bekorlátozni (ez csak a választásra szól) Haverom Mszp 5 Ukránt LAKCÍMMEL ELLÁTOTT Ő MONDTA BÍZIK BENNÜK!! CSAK LEVETTEM VIKTORT FEJENKÉNT 10 EZRET KÉREM.. ::))) A KUNCSAFTOKÉRT.. Mentem velük kijelentkezést elvégezni.. ::))) Na van itt ilyen példa is!!!
Francba engem bántol ezé, egész világ ezt csinálja.. na meg "haza mentek aludni".. Usásoknál... van ilyen.. se nem Őrizzük.. teret adva a csalásnak.. ne lássák éjszaka leple alatt mi történik (akik más párt képviselettel vannak ott) (Nálunk mindenki ott maradt)
Ugye ezt nem mondod komolyan? :) Hogy a Momentumnak, vagy bármelyik ellenzéki pártnak azonos esélye van Romániában a fityesszel, amikor a fityesz számolatlanul tolja a közpénzt oda? Na, ne röhögtess!
Nem vagyok oda!! De előtettek volt a lehetőség!! Ép most mondom kísérletet tett a Momentum ide csábítani a Románokat.. mire: SZAVAZATOK NÁLUNK! - Na ezek mennek,nem a magyaroktól kér SEGÍTSÉGET!!
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.