nos, ha továbbra is csak annyi lesz Trampli üzenete, hogy Harris el akarja pusztítani az USÁ-t, akkor ki fog kapni. Az agyatlan fröcsögésen kívül azért kellene még valami.
"Az NBC News kutatása szerint Harrisnek 45 százalékos támogatottsága lenne Trump 47 százalékával szemben." . Ez azért nem ledolgozhatatlan hátrány kb. 3.5 hónap alatt.
"Kamala Harris csapata várhatóan azzal fog kampányolni, hogy a politikusnő az igazságszolgáltatásban dolgozott és feddhetetlen előéletet élt, miközben Donald Trump egy elítélt bűnöző – írja a CNN."
OK, de egy versenyböl kiszállt jelölttel szemben vagdalkozik. Ennek mi értelme? Csak azt bizonygatja vele, hogy semmi tisztesség, nagyvonalúság és jóindulat nincs benne.
Most nem az a gond. Trump azért vagdalózik, mert neki kell állnia egy új ellenséget legyőzni. Senki ne gondolja azt, hogy ilyenkor az elnökjelölt teljesen maga dönt mindenről. Pszichológusok írják a beszédeit, még azt is megmondják, melyik oldalról menjen fel a színpadra. A színpadon semmi nem történik véletlenül, de a közönség között is vannak fizetett segítők. Én egy nemzetközi cégnél voltam üzletkötő, elég nagy vagyonnal rendelkezett, hogy a kisebb konkurenciát tönkretegyük. Ennek ellenére soha nem ez volt a cél, mert azokat már pontosan ismertük, tudtuk miben erősek és miben gyengék. Ha kiesik, jön az új, aki lehet, valamit jobban csinál. Ha az erdőben kidől egy fa, a következő évben már bezöldül a helye és sok sok kis növény kezd el versenyezni egymással. Lehet éppen olyan csírázik ki, amelyik aztán mindegyik fölé nő.
Ez a Trump nemcsak, hogy buta, de most látszik zsigeri gyűlölettel van tele: "Donald Trump tovább támadja Joe Bident a közösségi oldalán, miután ellenfele vasárnap bejelentette, hogy kiszáll az elnöki székért vívott harcból, és jelenlegi alelnökét, Kamala Harrist fogja támogatni. A republikánus jelölt először a CNN-nek nevezte a valaha volt legrosszabb elnöknek Bident, majd első Truth Social-ös posztjában alkalmatlan jelöltnek és alkalmatlan elnöknek nevezte a demokrata politikust.„Az elnöki pozíciót csak hazugságokkal, álhírekkel szerezte meg” – írta Trump.Egy következő bejegyzésében pedig arról értekezik, hogy „Biden mindent megtett, hogy tönkre tegye az Egyesült Államokat”
The many identities of the first woman vice-president https://www.bbc.com/news/articles/c2501n5rvvno Eddig nem nagyon olvastam magyarul Kamala Harris hátteréről, de itt egy angol nyelvű összeállítás róla.
Vice President Kamala Harris is now favored to top the ticket on all three sites, with her odds of becoming the presidential nominee sitting at 62%, 64% and 67%, respectively. ... #2674
"ezek mind antikrisztust imádják-ja és aki nem igy látja az maga is az antikrisztus szolgáloja.kár háborogni tagadni tudom amit tudok-mert vagyok aki vagyok." 😂😂😂😂😂 áruld már el, mit szívtál? Jó cucc lehetett!
Biden's odds of staying in 2024 race plummet to new lows in betting markets https://www.foxbusiness.com/politics/bidens-odds-staying-2024-race-plummet-new-lows-betting-markets Published July 18, 2024 Betting markets more convinced than ever that Biden will not be the Democratic Party's nominee As of Thursday afternoon, traders on major prediction platform Polymarket gave Biden only a 22% chance of becoming the Democratic Party's nominee, while PredictIt put the odds at 23%. Vice President Kamala Harris is now favored to top the ticket on all three sites, with her odds of becoming the presidential nominee sitting at 62%, 64% and 67%, respectively. ... Williams said there are some customers taking long-shot bets on former first lady Michelle Obama, California Gov. Gavin Newsom and Michigan Gov. Gretchen Whitmer to top the Democrats' ticket, but people making those bets are just playing for a large potential payout of 20-to-1 or more. "It’s like a lottery ticket," he said. "But those aren’t the serious political bettors."
Obama már kitöltötte mindkét ciklusát, de Obamából is van másik, ahogyan Bushból is volt. https://hu.wikipedia.org/wiki/Michelle_Obama Barckból is van többféle: őszi, kajszi és Obama. A többi hozzászóló ezt tudta. Te miért nem tudtad?
ezek mind antikrisztust imádják-ja és aki nem igy látja az maga is az antikrisztus szolgáloja.kár háborogni tagadni tudom amit tudok-mert vagyok aki vagyok.
Ha komolyan vizsgálták a visszlépés lehetöségét, akkor a merénylet napja tökéletes lett volna. Bemondja, hogy lesújtották az események, komolyat hibázott a titkosszolgálat, felelösnek érzi magát, blabla, visszalép. Traump ´letveszélyben is fél perc alatt tudott profin reagálni. Bidennek erre több órája volt...
Ha még tudod mi az a személyeskedés, akkor nem írnál ilyen megalázó felszólításokat a liberális felfogásod bemutatásával. Itt mindenki személyeskedik, de neked nem tűnt még fel.
Orbán (Csak egy nevet kért a topiknyitó. Azért írtam be Orbán nevét, mert ő is abba ugat bele, hogyan válasszanak az amerikaiak két aggastyán közül, akik között még négy év korkülönbség sincs. Ha Orbán egyik mostani kedvenc szavával dobálózunk, akkor ez nem a mi dolgunk, hanem a szuverén usa választóié.)
A moderátor indoklása: ez az utolsó figyelmeztetés. ha nem sikerül politikai témákról személyeskedés nélkül társalognod, akkor kitiltunk. ez a fórum nem azért van, hogy itt éld ki a politikai frusztrációidat. keress erre egy másik helyet.
Igen, éljenek a kitalált szörnyetegek, hogy meg lehessen nevezni őket! Ha "le(ki)lövik" a szörnyetegeket, akkor újakat teremtenek, mert megszűnne az érdek, ami a szörnyetegekre kitaláltak? Ja ehhez az orbánhívőknek semmi közük!
Mi lesz, ha, NATO elfoglalta Ukrajnát? Meg a nihilista kultúrharcosok nem nyugszanak? Meg a "felfegyverzett kultúrharcosok" fegyvert vehetnek? Aki háborúzik, az nem békéről beszél, az agresszor!
Az alig 3 evvel fiatalabb Trump viszont meg nem? :) . Mindketto idos mar de ezen kivul is van boven gond mindket jelolttel. A vicc az hogy egy 20 evvel fiatalabb Bidennel sokkal kevesebb gond lenne. Egy 20 evvel fiatalabb Trump viszont ugyanolyan rossz lenne mint a mostani :).
Usa világ életében - a méreténél, erejénél fogva- világhatalomra tör. Mindenhol a saját érdekében ügyködik mégha segítségnek vagy humanitárius segélynek is van álcázva. Minden a befolyásért történik. Náluk is ott van az ötágú csillag mint a szovjeteknél csak ezüstben. Az ötágú csillag az öt kontinenst jelképezi. Tegyük hozzá nem királyság van hanem elnöki hatalom. Az elnök addig él ameddig szüksége van rá a háttérhatalomnak. Mindig "amerika az első a vezérelv. "Usában szerintem két irány van. 1. világcsendőrség, világméretű jelenlét. Mindenbe beleszólni ez a biden. 2. szövetségesek a világban de a költségek maradjanak usában ez a trumpi. Bár a mexióizást nem értem mert az USA GDP nagy részét a szürkezónás szorgalmas mexikóiak adják nem pedig 40dolláros nagyseggű amcsik. Tehát ha érdeke a háttérhatalomnak akkor most a trump jön.
Persze. Ha Trump nyer, akkor jön a világbéke....Nincs és nem is lesz olyan amerikai elnök, amelyik nem az USA érdekeit nézné, fel kellene fogni már végre. Ha ez az érdek háborút jelent, akkor az lesz, ha békét, akkor pedig azt. Orbánhívőket lehet azzal a baromsággal etetni, hogy Trump majd Magyarország, meg Európa érdekeit fogja nézni, de ez tényleg nagyon unalmas már. Olvass amerikai és egyetemes történelmet, kerüld a propagandát.
https://telex.hu/kulfold/2023/03/05/kulfold-donald-trump-cpac-beszed-egyesult-allamok-republikanus-part
Trump felszólalt a CPAC-en és sok mindenről beszélt. Gondolataim: 1.Eszerint Trump indul a Republikánus Párt
elnökjelöltségéért. 2.Nagy a megosztottság jelenleg a Republikánus Pártban. 3.A 2024-es USA elnökválasztás látszólag messze van még,
de már nem nagyon messze. 4.Én (sajnos) úgy látom, hogy, amíg a jelenlegi elnök
regnál, addig az orosz-ukrán háború nem fog véget érni.
Hát az szórakoztató beégés lesz a duplán impícselt trumpli részére ha indul. De legalább ezzel nagyot dob majd a demokraták esélyein.
Törölt felhasználó2021. 05. 11. 18:36
Joe Biden arra számít, hogy a 2024-es választásokon
ismét meg kell majd küzdenie elődjével, Donald Trumppal az elnöki
székért.
Ron Klain, Joe Biden szenior tanácsadója az Axiosnak adott interjút,
melyben azt mondta, hogy Joe Biden „nagyon reális eshetőségnek”
gondolja, hogy ismét Trump ellen kell küzdenie a 2024-es választások
során. „Nem akarom alábecsülni Trumpot, ha ismét indul” – mondta
Klein. Hozzátette: Joe Biden olyan elnöki eredményeket akar elérni,
melyek megnehezítik Donald Trump abbéli munkáját, hogy visszavegye az
elnöki széket demokrata riválisától. „Az inkumbens elnököket az intézkedései alapján ítélik meg” – mondta Klain. Több
elemző is latolgatta annak esélyeit korábban, hogy vajon indul-e
egyáltalán Joe Biden a 2024-es választáson, aki ekkor már 81 éves lesz,
de márciusban az elnök megerősítette, hogy mindenképpen tervez indulni.
24Más példabeszédet is mondott: „A mennyek országa hasonlít ahhoz az emberhez, aki jó magot vetett a földjébe.
25Amikor szolgái aludtak, jött az ellensége, és konkolyt szórt a búza közé, aztán elment.
26A vetés szárba szökött és kalászt hányt, de a konkoly is felütötte a fejét.
27A szolgák elmentek a gazdához és megkérdezték: Uram, ugye jó magot vetettél földedbe? Honnét került hát bele a konkoly?
28Az így válaszolt: Ellenséges ember műve. A szolgák tovább kérdezték: Akarod, hogy elmenjünk és kigyomláljuk?
29Nem – válaszolta –, nehogy a konkolyt gyomlálva vele együtt a búzát is kitépjétek!
30Hagyjátok,
hadd nőjön mind a kettő az aratásig! Aratáskor majd szólok az
aratóknak: Előbb a konkolyt szedjétek össze, kössétek kévébe és
égessétek el, a búzát pedig gyűjtsétek csűrömbe!”
A mustármag.
31Egy
másik példabeszédet is mondott nekik: „A mennyek országa hasonlít a
mustármaghoz, amelyet fogott a gazda és elvetett földjében.
32Ez
kisebb minden más magnál, amikor azonban felnő, nagyobb minden
veteménynél, fává terebélyesedik, úgyhogy jönnek az ég madarai, s
fészket raknak ágai között.”
A kovász.
33Ismét
más példabeszédet mondott: „A mennyek országa hasonlít a kovászhoz,
amelyet fogott az asszony, belekeverte három mérő lisztbe, s az egész
megkelt tőle.”
Miért beszél Jézus példabeszédekben?
34Ezeket mind példabeszédekben mondta el Jézus a népnek, s példabeszéd nélkül nem szólt hozzájuk.
35Így
beteljesedett a próféta szava, mely így szólt: Példabeszédre nyitom
ajkam, hirdetem, ami a világ teremtésétől fogva el volt rejtve.
A konkolyról szóló példabeszéd magyarázata.
36Akkor
elbocsátotta a népet, s bement a házba. Odamentek hozzá tanítványai, és
kérték: „Magyarázd meg nekünk a szántóföldről és a konkolyról szóló
példabeszédedet!”
37Így magyarázta meg nekik: „Aki a jó magot veti, az az Emberfia.
38A szántóföld a világ, a jó mag az ország fia, a konkoly pedig a gonoszság fia.
39Az ellenség, aki veti, az ördög. Az aratás a világ vége, az aratók az angyalok.
40Ahogy a konkolyt összeszedik és tűzre vetve elégetik, úgy lesz a világ végén is.
41Az Emberfia elküldi angyalait, hogy szedjenek össze országában minden botrányt és minden törvényszegőt.
42Ezeket tüzes kemencébe vetik, ott sírás és fogcsikorgatás lesz.
43Akkor az igazak ragyogni fognak, mint a nap Atyjuk országában. Akinek van füle, hallja meg!
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.