"EUS KÁRTYÁK FELHASZNÁLÁSÁVAL SEMMIT NEM ELLENŐRIZHETNEK!!" Erről küldjél már valamit. Mi az, hogy semmit nem ellenőrizhetnek? Vagy egy névjegyzék. Aki abban szerepel, az szavazhat. Egy ember csak egyszer szerepelhet benne. Pont. Nincs mit ellenőrizni. MOst már 90%-ot adok annak, hogy valami őrült nagy baromságot írsz.
"Halálozás meg jövő májusra mire ez lecseng talán lehet akár 70.000 is sajnos." . A UK-ben sincs ennek csak a fele kb. azért a rémverziókat hagyjuk. Napi 466 halott kellene átlagban Májusig ehhez a számhoz. Ez irreális. Éves szinten kb 90.000 ember hal meg Magyarországon. Ezzel fél év alatt 3-szorozódna. Már a 7000 is magas szám lenne.
Petro barátom már ezt hiába mondod,mind importálja a szavazatokat.. Már még többi Eus országból is!! Legfeljebb mostani csalásról nem világosítanak fel..
AZ, hogy hol mi van, abba nem szeretnék beleszólni és természetesen nem is hiszem el, mert honnan tudnám. Én csak megjegyeztem, hogy biztosan tudom, milyen lehetőségek vannak. A többi engem nem érdekel és bizonyosan nem fogok beleszólni, minek tenném?! Ez a törvényhozók és azoknak a dolga, akik ezt figyelik. Ki is szállok, hajrá Trump, hátha ez segít, bár a vélelényem következik a hozzászólásaimból, ez például az USA lakóira tartozik, az nyerjen, aki nekik a legjobb! :)
A kassza üres ez tény, de legalább jól leplezik. A mostani év végére kicsit visszaerősítik a forintot, hogy az államadósság adatai szebbnek tűnjenek, jövőre viszont ismét egy nagyobb gyengülésre számítok. A januárt lesz érdemes figyelni az mindig megmutatja, hogy mi van a kasszában. Összességében egy jelentősebb usd-gyengülésre számítok ami inkább egy deflációs környezethez vezethet a világpiacokon, így újra tere nyílhat a forint gyengítésének is.
Csak éppen potenciálisan ilyen "nyugati bejelentkezett szavazó" alig pár ezer lehet mert EGÉSZ országban nincs 1000 Francia vagy 1000 holland. Nem hogy aki még elbattyogna szavazni. Ellenben Ukránunk 2020-ban 30.000 felett van már. de 2019-ben is már 24.000 volt. . Érdekes ezek után nyugati láncszavazó liberálisokat vizionálni miközben az évek óta emlegetett ukrán 10.000-ek valahogy nem érték el az ingerküszöböt ilyen szinten.
Igen, ezt az alkotmány biztosítja. Viszont 1 választói névjegyzék van, tehát csak egy helyre tudsz bejelentkezni. Oké ez mi ránk vonatkozik.. Signál barátom MÁR ELMONDTAM EUS KÁRTYÁK FELHASZNÁLÁSÁVAL SEMMIT NEM ELLENŐRIZHETNEK!! -NINCS JOGA EHHEZ A MAGYAR ÁLLAMNAK!! -Akkor meg NYÍLT a pálya.
"Az RTL Klubnak nyilatkozó egyik helyi nő szerint Magyar Sándorné polgármester négy éve, az önkormányzati választások előtt 200 magyar–ukrán kettős állampolgárt jelentett be a lakására. Neki csak akkor szóltak, amikor alá kellett írni a papírokat, megnyugtatták, hogy ez teljesen szabályos, cserébe a polgármester biztos közmunkát ígért, állítja a nő (jelenleg sem ő, sem a férje nem kap közmunkát)."
"Ha nem vagy magyar állampolgár és bejelentkeztél Budapestre, tök mindegy, hogy nem élsz ott, szavazhatsz a helyi választáson. EZ igaz? :)" . Ez inkább a keleti határvidéken jelllemző ahol 1-1 házba 50-100 ember van bejelentve és szavazhat úgy hogy az ORSZÁGBAN se él. Budapesten inkább jellemző az itt élek de nem itt van az állandó lakcímem ezért nem itt szavazok. ( én is pl vidéki állandó lakcímen vagyok ésitt csak tartózkodásim van. ergó én vidéken szavazhattam csak ).
Persze ez evidens.De Orbán ezt így gondolja meg úgy.Nem hiszem -Orbán egyszerűen látja kiürülni a kasszát.És fél.Ennyi röviden.Halálozás meg jövő májusra mire ez lecseng talán lehet akár 70.000 is sajnos.Ezt mindenki látja hogy gyenge minden már minek ebből esszét írni.:-)
EZ nem csalás. Egészen egyszerűen annyian szavazhatnak egy kerületi szavazóhelyen, amennyien oda be vannak jelentkezve. Ha 2 millióan, akkor annyian. Ez a törvény. AZ, hogy ki választ meg kit, ettől fogva teljesen felesleges még csak elképzelni is. A bejelentkezettek választották meg az adott képviselőt és ennyi. Tudom, hogy hülyeség, én is annak tartom, de tényleg így van. Ha bejelentkeznek minden egyes lakásba 100-an, akkor nyilván nem a kerület lakói fognak választani, illetve tök mindegy, hogy ők kire szavaznak. Fogalmam sincs természetesen, hogy mennyien szavaztak és hol. De a törvény biztosítja ezt, ha jól tudom. :)
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.