Ezt se értem,mért kell ettől megijedni.. Én tisztességesen végzem a munkám SZABAD NEKEM FÉLNI!!! No veletek is így van.. jaj milyen az a világ.. kiforgatnak mindent.. bocs. -mért kell ezt már a maga javára felhasználni.. Van érvük használják fell ellenünk.. NEM EZT KELLENE MONDANI..
Nem te vagy az első aki idekeveri a fideszt ,úgy látszik ez is az egyik fóbiátok. De,ha már idekeverjük akkor beszéljünk róla.Brutális világszintű médiatulsúly támogatását élvezi a jó öreg Biden erről nem pletyiztek.Ha a fideszről van szó médiatulsúly ügyben akkor meg egyből óbégattok,hát ,hogy van ez?
"A New York Times szerint az amerikai igazságügyi minisztérium akár fegyveres szövetségi ügynököket is küldhet a szavazatszámláló helyiségekbe a számlálás tisztaságának ellenőrzésére. "
Mindjárt megszámolják a szavazatokat, az fbi ügynökök meg sehol sincsenek. Ez nem is rossz ötlet 22-ben is fbi ügynököket kellene küldeni a szavatszámlálás tisztaságának védelmére. Szerintem meglepődnének az ügynökök, hogy hogyan számolják a tisztán fiteszesekből álló szavataszámlálók a szavazatokat Magyarországon.
A "nép", ami jelen pillanatban kb 4 millióval kevesebb, mint a nem nép... Te aztán nagyon okos vagy, kövér "aki nem a fideszre szavaz, az nem magyar" lászló büszke lenne rád.
Úgy, hogy lopott, csalt, hiteleket vett föl a hitelek törlesztésére és a nagyapja (aki egyébként bevándorló volt) bordélyházaiból származó pénzt megörökölte apján keresztül, aki dollármilliókat hagyott rá. Jelen pillanatban nagyjából egymilliárd dollár adóssága van. Na ennyire gazdag ez a narancssárga bohóc.
1956 -osok a nagyszülei igenokos.Ő maga is gyakran jár haza volt többször a rock együtesével is.IGNITE A NEVE KERESS RÁ VANNAK MAGYAR SZÁMAIK IS.Pont egy fideszmps-nek kell ezt magyarázni?!Vicc.
Hogy lehet akkor dollármilliárdos,itt valami nem tiszta.Nem ismerem az arcot,de nem lehet túl éles.Inkább arról beszéljen ,hogy egy félhalott hogy tud bármit is irányítani.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.