A magyar halálesetek száma népesség és fertőzöttség szerint 5X-öse a németnek, így Zsiday ismét jól látja a jelenlegi helyzetet és annak jövőbeni következményeit.
Körülmények úgy hozták Eus állampolgár lettem!! ::)))) Bejelentkezéssel ellátva Na nem is olyan nehéz más országbeli Eus kártyát megszerezni.. PÁRCSALÁD KELL EHHEZ.. Legyen az Hollandiába,Belgiumba.. jó hát ez magasnak tűnik..
Na ez az!! Mi van,ha Eus országbeli bejelentkezéssel el vagyok látva.. Ez ám a nagy jog!!!!! Nem olyan nehéz azt megszerezni... Akkor itt(Magyarországon) teljesen enyém a pálya.. EZT KELL LÁTNI-- EZEK A JOGOK ODA VISSZA MEGÁLLNAK-E?! NÁLUNK SZAVAZÁS BEÉRKEZÉST/ÉRVÉNYESÍTÉST NEM ELLENŐRIZHETŐ!! (HATÁRIDŐK PERSZE VONATKOZNAK) NA ITT LŐTTÉK KI A CSALÁST,(LÁTSZATRA PERSZE) KÖZBE MEG VISSZA ÉLHETEK VELE!!!
Átjelentkezni még egy héttel(választás napjától számítva) előtte is jó volt!! Akkor már még engem se ellenőrzött a Népesség nyilvántartó AZT MONDTA A MOMENTUMOS PACÁK..::))) Na vannak ebbe csalafintaságok..
Ép azt mondom aki részt vett ebbe AZT KELLENE BEMUTATNI.. AKKOR TÉNYSZERŰ LENNE.. Én Átjelentkeztem 09-ből a 16 Kerbe(Szavazás bonyolítására) jött a képviselő(könyörgött) na mondom nem az én egy szavazatomon múlik..::))) Mit hoz cselekmény szólnak este fél hétkor 09-kerből menjek oda szavazni.. Hát engem nem is töröltek.. -na már ez se volt tiszta nekem.. Habár én nem Eus kártya alatt szavaztam..(Ott meg nyílt a pálya) (Francot menjek vissza szavazni a 09 kerbe)
Aki bejelentkezik EU-s állampolgárként magyar lakcímre, azt automatikusan felveszik a helyhatósági választói névjegyzékbe. Mivel az egy redundáns adatbázis, egy ember nem szerepelhet többször rajta.Nézd csak, mindent tudnak betűre, mi van a választói névjegyzékben: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20191011-a-valasztoi-nevjegyzek-8-millio-25-ezer-nevet-tartalmaz Emiatt azt gondolom, hogy amit írsz, az lehetetlen, nem tudom, honnan vetted.
kire, kire akire osztották a szerepet Diák törődik is vele kire szavaz. Lóvé beszél.. Arra akire adaptálják(ODA AHOVA ADAPTÁLTA BEJELENTKEZÉSÉT,, Pártot csak tudja tán, attól indul az egész!! Több választó körzet kerül fókuszba.. Meglehet ezt csinálni, bonyolítani.. olyan lehetetlen..
de kilehet azt szavazni::))) a SRÁCOKKAL MOST SOROLTAM TÖBB VÁLASZTÓ KÖRZETBE ADTAK LEHETŐSÉGET MAGUKNAK.. 80 EZER OSZD EL 3-mal már nem is olyan lehetetlen.. személy ennyi kell hozzá ott vagyunk ~20 ezer közelébe.. de jó kérdés latolgatsz,..
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.