Milyen forradalmat te hulye allat? Nem a szelsobalosok gyujtogattak meg fosztogattak Amerika-szerte ugye? :DDD
Törölt felhasználó2020. 11. 06. 00:34
A törvénytelen itt az, hogy az egyik helyen megállítják a szavazatszámlálást, mert Trumpnak nem tetszik. Erre joga sem lehetne az eredmény kihirdetéséig, utána fellebezhetne. Az egész cirkusz már az elejétől arról szólt, hogy tudta nagyon sok a levélszavazat, főként a pandémia miatt és a demokrata szavazatok nagy százalékban innen be fognak menni. Megelőzve a számára kedvezőtlen fordulatot, amikor még vezetett kikiáltotta magát győztesnek. Ekkora szélhámos - bár nem ismerem az USA elnökök jó részét - vélhetően nem ült még a Fehér Házban. A cél kihasználni az egyébként is problémás, pandémiás helyzetet és megkérdőjelezni a választás tisztaságát. Akár alkotmányos válság, vagy az, hogy a lebutított rajongói majd "forradalmat" csinálnak, mind, mind benne van a szélhámos paklijában.
Amúgy ahogy mondod mindig valami valamiért történik.Be voltak tartva ezek a kis bónuszszavazatok tarcsiba és lám lám elő is kerültek pont mikor kellettek.
Nyugodj Te bele Ezt nem fogja hagyni USA.. CSALÁS VIRÁGOZZÉK!! Te mondasz olyat ISMÉTLÉST KÉREK DE SZIN SZEMÉLYES MEGJELENÉSHEZ KÖTÖTT SZAVAZÁST,, NA LÁTOD,,, NEM REJTÉLYES EZ!!
12%, azaz 900.000 szavazat elony leolvad. Realis. Mondjuk en is hinnek egy olyan oldalnak, amelyik megolet egy bortonben levo embert, mielott tanuskodhatna ellenuk. :) (Epstein) Miert volt szunet a szamlalasban? Miert tudtak a sokkal nagyobb Floridat az ido toredeke alatt megszamolni? Miert takarjak el az ablakokat? Miert hoznak szavazatokat autoval az ej leple alatt? Miert ilyen shady az egesz?
"Sok a misztikum." . A fejedben biztos. A valóságban meg egy neked nem tetsző végkimenetel amit nem tudsz másként lenyelni csak hogy Biztos VALAMIÉRT történt így. Biztos jöttek a csúnya fekete kocsival és elvitték a lányát és azért kellett törölnie.
Egész egy nagy "partizán" AKCIÓ Ne haragudjatok így minősítem,, Meg kell zavarni/téveszteni ezzel elvontam a figyelmét.. Onnan meg enyém a pálya.. Nullát ide v. oda mi ez...FELELŐSEK EZEK,,,
Figyelj nem az a gáz hogy bedőltél egy kamu hírnek utánanézés helyett. van ez így. Az hogy bemutatják neked hogy a hír hamis és még utána is szilárdan kiálllsz mellett az már annál inkább. Hasonló összeesküvéselméleteket gyártottál Trumpo győzelmekor is amiko 5-6%-os hátrányokból fordított 2016-ban? . Ahol éppen Trump fordít azzal mi a helyzet? Tudod még a választás elején úgy nézet ki bukhatja Texast és Floridát ami Egyenként elég lett volna a bukáshoz. A jelenlegi választás során minimum 2 fordulat is volt hol biden hol trump javára. Egyik neked természetes volt a másik gyanus. Szerintem nem én vagyok az elfogult itt.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.