"ezek mind antikrisztust imádják-ja és aki nem igy látja az maga is az antikrisztus szolgáloja.kár háborogni tagadni tudom amit tudok-mert vagyok aki vagyok." 😂😂😂😂😂 áruld már el, mit szívtál? Jó cucc lehetett!
Biden's odds of staying in 2024 race plummet to new lows in betting markets https://www.foxbusiness.com/politics/bidens-odds-staying-2024-race-plummet-new-lows-betting-markets Published July 18, 2024 Betting markets more convinced than ever that Biden will not be the Democratic Party's nominee As of Thursday afternoon, traders on major prediction platform Polymarket gave Biden only a 22% chance of becoming the Democratic Party's nominee, while PredictIt put the odds at 23%. Vice President Kamala Harris is now favored to top the ticket on all three sites, with her odds of becoming the presidential nominee sitting at 62%, 64% and 67%, respectively. ... Williams said there are some customers taking long-shot bets on former first lady Michelle Obama, California Gov. Gavin Newsom and Michigan Gov. Gretchen Whitmer to top the Democrats' ticket, but people making those bets are just playing for a large potential payout of 20-to-1 or more. "It’s like a lottery ticket," he said. "But those aren’t the serious political bettors."
Obama már kitöltötte mindkét ciklusát, de Obamából is van másik, ahogyan Bushból is volt. https://hu.wikipedia.org/wiki/Michelle_Obama Barckból is van többféle: őszi, kajszi és Obama. A többi hozzászóló ezt tudta. Te miért nem tudtad?
ezek mind antikrisztust imádják-ja és aki nem igy látja az maga is az antikrisztus szolgáloja.kár háborogni tagadni tudom amit tudok-mert vagyok aki vagyok.
Ha komolyan vizsgálták a visszlépés lehetöségét, akkor a merénylet napja tökéletes lett volna. Bemondja, hogy lesújtották az események, komolyat hibázott a titkosszolgálat, felelösnek érzi magát, blabla, visszalép. Traump ´letveszélyben is fél perc alatt tudott profin reagálni. Bidennek erre több órája volt...
Ha még tudod mi az a személyeskedés, akkor nem írnál ilyen megalázó felszólításokat a liberális felfogásod bemutatásával. Itt mindenki személyeskedik, de neked nem tűnt még fel.
Orbán (Csak egy nevet kért a topiknyitó. Azért írtam be Orbán nevét, mert ő is abba ugat bele, hogyan válasszanak az amerikaiak két aggastyán közül, akik között még négy év korkülönbség sincs. Ha Orbán egyik mostani kedvenc szavával dobálózunk, akkor ez nem a mi dolgunk, hanem a szuverén usa választóié.)
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.