Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Semmi nem ölég Nékik. Nem látják a 11 év alatt valami nem kóser. Azt szeretik ezök látni ,hogy mindent lehet a pártjuknak atyaúristenek ! Atyaúristen még itt tart at ember.
Áruld el hány éves korodban kezdtel el dolgozni es milyen munkával mennyit tudtál havonta félretenni? - Ha mondjuk 22 éves korodban kezdtel dolgozni ( ez kb 2012-ben volt ) akkor ahhoz, hogy ekkora vagyonod legyen most havi szinten min. 1 milllio Ft-ot kellett volna félre tenned és venni rajta kötvényt....😀😀😀
Tudod mi az hugy sporulás ? Továbbá Én még úgy szocializáludtam hugy tanulni dogózni köll. Ez 3 erény szerintem. Sporulás tanulás munka. De Ti csak viccöltök ezen. Mint azun is ha valaki azt mondta: Ucsitsza,ucsitsza,ucsitsza
Miért nem játszol nyílt lapokkal? - Én eleve nem feltételezem senkiről hogy kamuzik, de olyan infokat állítasz magadról amik teljesen ellentmondanak a többinek... - Kezdjük onnan hogy sikerült összeadni önerőből 30 éves korodra 100 vagy annál is több milliós vagyont úgy, hogy egy nagyon szegényt családba születtél? Mindezt úgy, hogy folyton a becsületes munkat emlegeted...
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik