Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Nem lesz itt semmi AFA zsebrerakas. Orulnek majd, ha el tudjak adni az uj lakasokat. Meg varhato olyan intezkedes, ami az uj lakas vasarlast fogja osztonozni. Lesz meg angyalfoldi 3 szobas panel 20-22 millioert.
“ Utáltam az uzsorasokat amiko ollan szegények vótunk de később Én is kihasznaltam utolag nem jó hogy így vót közben meg kaszáltam” - És mindez az eddigi 30 éved alatt??😀😀😀 - Tehát összerakva a képet egy nagyon szegény családba születtél és 30 éves korodra van egy tehermentes budai jó helyen levő lakásod plusz sok tízmillió megtakaritasod. - Segíts a mai fiataloknak !! 🤣🤣
"a hotelszobák is megjelentek már a lakásbérleti piacon. A Corvin
Sétányon található négycsillagos Hotel City Inn nemrég közzétett
hirdetése standard és superior szobákat kínál 1-3 fő részére, legfeljebb
fél évre, havi 89-109 ezer forintért, és ebben már benne van a
rezsiköltség is. " . Már a Hotel Charles a budai Hegyalja úton is kiad apartmanokat havi 90 ezer Ft-ért rezsivel együtt, nem csoda, hogy sok a jelentkező. .https://g7.hu/kozelet/20201007/annyira-padlon-van-a-szallodapiac-hogy-alberletszeruen-kiadjak-a-hotelszobat-havi-89-ezerert/
Rosszul fogalmaztal, nem a vírus előtt 149 és utána és közben 230. Hanem a moratórium előtt, amikor már nem ment a törlesztés, és a moratórium után, az a magasabb ár, mikor már nem kellett törleszteni a hitelt 🤣
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik