Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
sajnálum hugy nem, tudok azonosulni a ma oly dívatus közpinzbűl kihasználás kategóriával vagy használjuk ki mások nyomorát kategóriát még akko se ha fogpaszta az államra hívatkozik hogy az ádja vagy gerjeszti ezt az állapotút.
ilyet sose írtam, ha egy rászoruló öreg nénike egyik szobályát kényszerbűl kiaddja az nem paraszt módon viselkedik de aki fővárárulja a lakásukat hogy utána kihasználja az erőfölényével visszaélve mások alapszökségletét használja ki eléggé nem elítélhetű módon
Egyszerűen nem lehet csoportokat sem leparasztozni! Az meg, hogy kinek jár, kinek nem kinek jogosan és kinek nem az nem a Te dolgod megítélni. Hozzáteszem jobb is...
miért nem paraszt az aki támugatást vesz fő és nem is szorul a támogatásra ? a többi embör zsírján hízik. a viselkedése paraszt. de most is a jelenségrűl írok és nem parasztozok lé senkit.
"a támugatott paraszt is füzet valami kamatyot" - tegnap kikérted magadnak, hogy Te aztán soha senkit nem parasztoztál le. Nem tellt el azóta 24 óra .... :)
a bankrendszer azé tud virgonckodni mert 0 százalékus kamattyal kap az mnb tűl forrást és közben jó kamatyot is kap az államkötvényeire a magyar államtúl plusz a támugatott paraszt is füzet valami kamatyot az egész cehet azuk füzetik a kik semmit nam kapnak ill. nincs hitelük.
a bankokat nem érdekli ha a kormán táplálja Űket a többi embör aki nem vett fő hitelt annak köllene tüntetni hugy az Ű pinzükbűl hazardírozik a Fityesz
én csak remélni tudom, hogy nem. már a 2021 nyara is aggályos szerintem. még a végén megszokják az emberek, hogy nem kell hitelt fizetni és elkezdenek hőbörögni, hogy minek fizetni, ha most se mennek csődbe a bankok?
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik