Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Ha traktorral megközelíthető az utca akkor impudent óriási prémium otthonában sok paraszt elférne :)). Én arra gurulnék csak beintegetni aztán továbbállnék nyerészkedni, ne feszengjen, mégiscsak a fiam lehetne, most mit atyáskodjak.
Már 10 éve. De még nem tettem le arról, hogy újra lakást vegyek Magyarországon, kapom én is az ingatlanos figyelőt - aztán meglátjuk. A járvány előtt sokat utaztam is haza. Ezt a fórumot meg eléggé bírom.
Énszerintem mindenkinek vannak jó meglátásai (önkritikája keveseknek :-)), és az, hogy más optikával nézik/nézitek a dolgokat, az természetes. Én semlegesként szívesen megszerveznék egy ilyen találkozót, ám külföldön vagyok. (Bár talán épp ezért kockázat nélkül tehetném :-))
El nem tudod képzelni mennyire szívesen talalkoznek velük!😀 Más-más motiváció miatt de mindkettejükkel ( és meg jópár emberrel innen és a másik fórumból ) nagyon szívesen talalkoznek...
"közpinzbűl kihasználás kategóriával" Szerintem pont ezt csinálod, amikor a MÁP+ kamatait kaszirozod. Az állam neked magasabb kamatot fizet mint az intézményi befektetőknek. Már elfelejtettem, hogy hogyan is hivtad azokat akik jogosulatlanul pénzt húztak ki az állam (tehát minden adófizető) zsebéből? .....valamilyen foglalkozás megnevezés volt(?) ....talán az aljas cipészek voltak,? ....vagy az alattomos hentesek? Nem!!!!, most már tudom! A parasztok azok. És ezekhez már jelző sem kell. Hiszen mindenki tudja, hogy miylen egy igazi paraszt! Mi is tudjuk ám!
"közpinzbűl kihasználás kategóriával" Szerintem pont ezt csinálod, amikor a MÁP+ kamatait kaszirozod. Az állam neked magasabb kamatot fizet mint az intézményi befektetőknek. Már elfelejtettem, hogy hogyan is hivtad azokat akik jogosulatlanul pénzt húztak ki az állam (tehát minden adófizető) zsebéből? .....valamilyen foglalkozás megnevezés volt(?) ....talán az aljas cipészek voltak,? ....vagy az alattomos hentesek? Nem!!!!, most már tudom! A parasztok azok. És ezekhez már jelző sem kell. Hiszen mindenki tudja, hogy miylen egy igazi paraszt! Mi is tudjuk ám!
“ sajnálum hugy nem, tudok azonosulni a ma oly dívatus közpinzbűl kihasználás kategóriával vagy használjuk ki mások nyomorát kategóriát még akko se ha fogpaszta az államra hívatkozik hogy az ádja vagy gerjeszti ezt az állapotút.” - Milyen közpénzt használtam én ki? És kinek a nyomorát használom ki? Az az én hibám, hogy vki bérel lakást?
“ de aki fővárárulja a lakásukat hogy utána kihasználja az erőfölényével visszaélve mások alapszökségletét használja ki eléggé nem elítélhetű módon” - Neked magaval a kapitalizmussal van bajod. Pl. a szálloda tulajdonos aki felvásárolja a jó helyeken levő belvárosi házakat majd felújítja és kiadja a szobákat miben különbözik a lakaskiadoktol. Vagy a nagy élelmiszer multik ( Lidl. Auchan stb.. ) akik elszívják a forgalmat a kisebb boltoktol azok rendben vannak? Mindenki legyen az cég, vagy magánvállalkozó vagy csak simán állampolgár a pénzének a legjobb helyet keresi ( persze betartva a törvényi szabalyozadokat )
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik