Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Belém páros lábbal szállt és szerintem még mindig rejtett ellenséges, és amikor belém szállt az bicskanyitogató volt.. Engem bőven leparasztozott meg sőtmitöbb, nem szemtől szembe hanem ilyen sundámbundán oldalazva, de azért lehetett mindig érteni. Okot nem adtam rá, de szarok bele. Úgyhogy nem vagyok pozitívan elfogult vele szemben, de nem vagyok a mesterkélt jómodor híve, nem kell hogy moderátor kényszerítse rá hogy ne legyen velem olyan, meg tudom magamat védeni. Én ilyenek miatt nem tiltanék semmiképpen sem.
Több terv is van, amit elsődlegesen látok, hogy folyamatosan nő a kínálat, az új építésűeket sem kapkodják el, a házakat sem. Amúgy nem lesz itt semmi koppanás, az legalábbis nem az, ha az eladók kicsit visszaszállnak a másik dimenzióból. Példa: 149M vírus előtt (nem kellene, tényleg csak példa): Vírus után, közben: https://ingatlan.com/xxii-ker/elado+haz/csaladi-haz/28843043 Amúgy megvárom az egész csomagot, ha valami nagyon-nagyon jó lakás szembejön jóárasítva, akkor lehet, hogy beleugrok, vagy nagyobbra cserélek, árfüggő.
Nem konkrétan annak írta akivel tarsalgott hanem a különböző rétegeket legyen az Berlo vagy lakaskiado ( ők ezen kívül here, kizsákmányoló, stb.. jelzőket is kaptak) vagy épp akiket az utcán látott azok kaptak. De ok szinte mindig..
Te venni szeretnél vagy a mostanit nagyobbra cserélni? Vagy mi a mozgatórugója annak, hogy legyen bármi hír abból azt következteted ki, hogy esés lesz? Illetve miért varod azt, hogy koppanjanak a tulajok?
Gondolod, miután halott a bp-i piac, még azon gondolkodnak, hogy lehetne az egész ÁFá-t zsebrevágni? Itt most az a tét, hogy ki tudjanak szállni az ingatlanokból, amire a jelek szerint hónapra-hónapra kisebb az esély. Nekem 2009-ben ez nagy tapasztalat volt, olyan akciózások voltak, hogy csak na. Hiába volt akkor más helyzet, most is válság van, óriási lakáskínálattal, cumi éppenséggel van, csak a vállalkozóknál.
Mármint az új építésű lakás csokkal. Elvileg. De mire holnap bemennek az ingatlanfejlesztők az irodába addigra ez az egész beépül az árba és annyival lesz drágább minden, aki meg nem csok jogosult az most szépen visszahajolhat a cumira amiről azt hitte hogy lassan lejöhet.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik