Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Erste: "Közzétette negyedéves jelentését a Richter amerikai partnere Az Abbvie ma tőzsdenyitás előtt számolt be az előző negyedéves teljesítményéről. A gyógyszergyártó bevétele 15,1 milliárd dollár lett, ami 5,6%-os növekedést jelent éves összevetésben. Ezzel sikerült meghaladni a várt 14,84 milliárdot.A 2,16 dolláros részvényenkénti profit minimálisan magasabb, mint a várt 2,13 dollár.Az Abbvie Richterrel közös gyógyszere, a Vraylar 924 millió dollár bevételt termelt, ez alacsonyabb, mint a 948,4 dolláros piaci várakozás. Ez alapján a Richter nagyjából 65 milliárd forint royalty-ra lehet jogosult.Az Abbvie 12,12 és 12,32 dollár közé várja az idei EPS-t, ami enyhén felülmúlja az elemzők 12,13 milliárdos becslését. A jelentésre a cég árfolyama 4%-os emelkedéssel reagált a tőzsdenyitás előtt."
Volt egy pillanat, amikor tényleg a TL38-vételek tartották fent 10150 fölött, azóta megjött a könnyűlovasság (egyelőre még azért óvatosan). You must be fun at parties.
Igazad lehet akár, hogy valamelyik alap szórja.Nem tudom, de most hogy állam bácsi lehetővé tette a magánnyugdíjpénztárasoknak a lakásfelújításra költeni a megtakarításukat így nem lehet hogy például az alapok pénzé akarják tenni a részvényt hogy fizetni tudjanak a tagoknak?Vagy hülyeség?
Majdnem vettem énis 500-at de türtőztetem magam...igyis van tl38-bol ezer db, mert csak vettem tegnap vagy tegnapelőtt, annak ellenére hogy tl44 van dögivel, nahát meg rv is, és megfogadtam hogy nem veszek többet míg nem fordul vagy nem üti ki a 44-et
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.