Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az Erste Richter Turbo Long 44 warrant (EBRCHTL44; ISIN: AT0000A3E8D4) a
teljes kibocsátott mennyiség 100,000 darab. A forgalmazás során ezt a
mennyiségi korlátot elértük, így ezekre a papírokra a Kibocsátó Erste
Group Bank az eladói oldalon 0 darabszámmal jegyez árat, de kereskedni
az árjegyzői ársávon belül lehet. Amint a kibocsátó vissza tud vásárolni
elegendő mennyiséget a papírból, az eladói oldali árjegyzés újraindul.
Azt a mindenit a Richter húzza vissza a piacot. Ez meglepő fordulat! OTP 3%- on a Richter long meg kuka. De az agyonszidott leírt MOL is a havi teljesítményben már veri “ biztonságos” gyógyszergyárunkat.. ANY lesz a következő bluechip a Richtert leszorítva. Csodálkozom miért nincs meg ANY certifikát!
Hát azért azt gondoltam nem engedik le ilyen mélyre. Tl45 ko. Nem szép esemény amikor minden más robog. Vagyis száguld felfelé. Semmi reakciót nem látunk a cégtől. Egy srv nem ártana. Ennyi piros gyertyát még a MOL sem tud egyhuzamban gyártani.
Hát igen! Az a baj a Ricsivel, hogy október közepe óta lecsorgós az árfolyam, amit megszakított a Trump hype, de az eufória elmúltával folytatta a csorgást. Ami tegnap esésbe ment át. Nálam a certi már realizálásra állt. Sajnos tegnap nem tudtam eléggé figyelni, így nem tudtam időben megjátszani a shortot. Most nagyon kell gondolkodnom, hogy tartsam a sortot, mert úgyis folytatja a csorgást, vagy inkább Ricsi pakk kp-ban várjon. Opimista vagyok Ricsi kapcsán, de nem tetszik a lecsorgása. Lassan de biztosan fogy a nyerőm rajta.
Én továbbra is óvatos vagyok a Ricsivel, csak keveset vettem , inkább az OTI-ba nyomtam egy nagyobb adagot. Túl kicsi a forgalom és félek, hogy csak egy szívatós fals felpattanás az elején. Remélem nem így lesz mert bukni nem szeretnék, csak hát tudod, nem vagyok már az a nagyon kockáztatós mint a múltban.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.