Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Eddig legalább ebbe az országba tőzsde valamennyire működött meg kiszámítható volt… De kimondhatjuk a gazdaság után a tőzsdei cégeket is sújta a balsors.. Több olyan cég van ami jó jelentés után hatalmasakat esik én azt hittem ilyen jelentésekre emelkedni kell!
Sajnos én is sokszor elkövettem azt, hogy nyugtalan voltam, és túl hamar belevettem az esésbe. Már előre készültem, hogy veszek, de nem mertem megvárni míg leér, hátha mégse megy le oda, ahova várom, és kimaradok a jóból. Na most egy ilyen helyzet van/lesz megint.
A Portfoliotol nem várom el, mert ingyenes, de a Netbrokertől igenis elvárnám. Mondjuk a webes Erstemarket felületen fent van a csárt, most éppen, ott meg az szokott lenni, hogy baszik csártot rajzolni és nem elérhető vagy hasonlóval küld el... Rohadt balkán ország ez!
Ma eléggé bevásároltam Ricsiből... 200 RV és 200 TL42. Certiben nem rég utazom, de ma megleptek. Portfolion és NetbrokerGo-n egyaránt 1994 volt az árfolyam, a vételi megbízásom pedig 1914-en teljesült. WTF?!? Ennyire rohadtul hogyan lehet lemaradva az összes tetű rendszer, ez már dezinformációnak minősül!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.