Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
köszi. Én úgy tudom hogy szeptemberben az Aberden ill. a RG bejelentette hogy 5%-alá csökkent a RV. állományuk.Ha valaki másként tudja az legyenszives jelezni.
Nálam a ts08 van beállítva. Ezt nem is figyeltem. Azt gondolom, ha holnap a németek az autósokkal nem nyitnak lefelé az erste elvégzi megint a hentes munkát. OTPts23-ért is felnyúlhatnak akár rövid időn belül...
Betartottam , mert habár még vezetés közben is figyelgetem az árfolyamot a telómon, de azon nem szeretek kereskedni.Köszi a biztatást, remélem péntekig nem korrekciózunk visszafelé 2-300 pontot.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.