Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egyébként pedig ne adj senki tanácsára , mert néha mindenki eltalálja a jó irányt, de még olyat nem láttam a fórumozók egyikétől sem , aki a tuttit mondja meg.
Ez a "nesze semmi, fogd meg jól" elemzés tipikus esete (mint ha csak én mondtam volna). Valami okosabbat nem tudna valaki jósolni? Esteleg, mi következhet abból, hogy nagyobb lett az állami részesedés a részvényekből? Növekedhet az oszatlék várható mértéke?
Richter Az elmúlt hét második felének emelkedése egészen szerdáig folytatódott, azonban a hét közepén elfogyott a Richter lendülete és az árfolyam lefordult. A Richter árfolyama május óta egyre alacsonyabb csúcspontokat hagyott a grafikonon, ami rövid távon óvatoságra int. Amennyiben az árfolyam az 5250-es szint és 5211 forintnál található 50-napos mozgóátlag által határolt zónából lefelé törne ki, a Richter hamarosan ismét az 5000 forintos támasz közelébe érkezhet meg. Felfelé ugyanakkor az 5500-as szint és 5558 forintnál a 200-napos mozgóátlag kiemelt ellenállásokat jelent. "
Persze az okok -- miért ez v. az a kedvelt -- legalább annyira fontosak lennének.A mondás - sok bölcsességet mutat:Cui prodest???Szóval Mindennek van oka értelme, s van ahol leginkább az érdek a mozgató" rugó"!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.