Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is hallottam a műsorban, hogy ezt mondta. Csak az az érdekes, hogy az időközi jelentések szerint 2018 március 31.-én és 2018 június 30.-án is 17.057.500 db részvénye volt az Aberdeen-nek.
Egyszer vége kell, hogy legyen. A múltkor a Trend FM-ben megszólalt a Concorde egyik elemzője, és azt mondta, hogy az Aberdeen gyakorlatilag 2017 nyara óta folytatja a kitárazást.
Jól haladunk. Remélem betartotta az érintett a hétfői ajánlásomat!
előzmény: #110279 Csakisazigazat
Felesleges sietni,eladod,aztán utána meg 5500 ft-lesz.
Nagyon úgy néz ki, hogy fülescsészét rajzol ahogy vártam. Persze eldobtam múlt héten. Most várok egy korrekciót, de, ha ebből az alakzatból kitör 5600 felé, az nagyot fog szólni. Simán meg lesz a 6000 még idén.5100 alá kb már nem kéne mennie. Ha az törik, akkor fogalmam sincs mi lesz. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.