Jah a szenilis vénember Bident ki is hagytam, a kicsi fiacskája milyen üzleteket is csinált Ukrajnában? Csak nem azért kezdte itt védeni ennyire a szegény ukránokat, nehogy fény derüljön az aljas korrupt bizniszekre..
Ez is a hülye EU miatt van. Mert hűde szegény ukránok. Ugyan mondja már meg valaki, hogy a nagyképű nyugatról ki jött nekünk segíteni 56-ban? USA is egy undorító politikát folytat, mindent megmond onnan a nagy távolból, szítja a háborúkat, lásd közel Kelet, és persze nem hozzá mennek a menekültek. Oda miért nem telepít az EU pár millió migránst? Hogy a francba van ez? Az egész arra megy ki hogy Európát a víz alá nyomja ha nehogy má USA vilagpozícioja veszélybe kerüljön.
Ezek úgy működnek, hogy nem foglalkoznak mennyiért vették, adni kell, mert ez a stratégia! Ha megmondják nem maradhat cég orosz kitettséggel a portfólióban akkor nem maradhat! Adni fogják 1 euróért is...ez van, meg kell várni a végét
Na f.sza, most olvasom hogy elzárják a gázcsapot Putyinék, Lengyelország felé. Ez egy jó kis pozitív hír holnapra...Siralmas ez az április tényleg. Bár bánom én is a nagy vételeket, jobb lett volna kicsit drágábban, de amikor már kitisztult minden, és megindul, nem pedig a rosszabbnál rosszabb világháború felé megyünk. :(
Hát nem értem továbbra sem kik adják... oké alapok, de ennél olcsóbban vették?? Vagy nem értem ilyenkor mindegy a bukó csak szabaduljunk tőle?? Azt gondolják nem fog felmenni 20-30-ra?? Nem értem ezeket a reakciókat ...
igen, durva, nem gondoltam volna azt hiszem ezt az április örökre emlegetni fogom, mióta tőzsdézem ilyen szar hónapom nem volt, ezt a Raiffeisen-t nagyon benéztem eddig túl nagy volt a pozi sajnos
De a vétel is módjával....minek is vennék, ha egyre olcsóbb az öntès miatt.... Annak ellenére, hogy 20% bukta van a pakkomon kb mondom, hogy ezt most sztem nem fogja a 10 meg.... 28 cent....pikk pakk ott van, nem valószínűsítem, hogy nagy vételi erő lenne majd ott..... Mert minek is? Azért remélem nem lesz olyan mint a Commerzbank pl , hogy 3 euró meg alá csorog....
Egy ideje nem voltam itt.....de úgy látom, hogy csak csorog.....holnap simán 10 alatt lehetünk.... Ezt valami nagy alap(ok) szórják....amèg nem fogy el addig lecsó....nyilván valakik veszik is
Raiffeisen Bank International részvényesek