nézd senki nem látja a tutit előre, ezt hívják kockázatnak, ami itt sajnos elég nagy ha nem bírja a gyomrod, csökkentsd a pozit egyébként én is így tettem, mert nekem is egészségtelenül nagy volt a pozim belőle, vettem Semiconductor ETF-et szintén 5+ évre
Szeretném a véleményeteket kikérni! Nagyon zavar amit tegnap a britek mondtak, hogy Putyin a totális háborút fogja bejelenteni hétfőn, de ha az a győzelem ünnepe akkor nem gondolom, hogy ez lenne a reális inkább valami olyan, hogy ezt meg ezt a várost elfoglaltuk! Amitől tartok: ha a totális háborút jelenti tuti beszakad amit nem gondolok de ha eladom és nem az lesz hanem egy kis megnyugvás akkor ki is lőhet, na most mi a ti véleményetek erről?
Nekem csak 12-es van. Erstét elérted orosz adr ügyben? Valahol azt olvastam, hogy Raiffeisen az egyetlen megfejtés, akik orosz részvényeket tarthat, de nem tudom, a szankciók miatt ez hogyan oldható meg. Ha az egész külföldön létrehozott Adr-t kezelnék, az nagy kasza lenne nekik. Csak a gazprom 15%-a pl, plusz lukoil, Sberbank stb...
A historikus trendek alapján ősszel lesznek a nagy akciók. Én ráérek, addig a kiírt olaj putok szépen hoznak. Aztán majd átülök pár agyonvert papírba. Ez a terv. :-)
Én már látok egy kis fényt az algút végén a háborúval kapcsolatban.Oroszok már ész nélkül fenyegetnek mindenkit mindennel ,szerintem ez már annak a jele,hogy talán észbe kaptak ebből nehéz nekik lesz jól kijönni.Évtizedekre megutajla a világ nagyrésze őket(sajnos akik nem tehetnek róla azokat is). Persze nyilván a propaganda gépezet szerint ők lesznek a különleges hadművelet győztesei,nácitalanitották Ukrajnát! Kurva politika és még tapsolnak is hozzá.Na ez probléma! Dehát mi tözsdézünk,..örüljünk egy kis fel-nek! Még a végén lemaradok a beszállóról!:)
Erste a jó jelentés ellenére -1.5%-ban van, mi sem tudunk menni sajnos a világháború árnyékában nincs túl sok ok az optimizmusra és egyelőre megoldást sem látni hogy lehet vége a konfliktusnak, tárgyalni már egyik fél sem akar, mindkettő győztesnek hiszi magát, holott mindkettő vesztes lesz az emberiséggel együtt, bármi is legyen ennek az egésznek a vége
Raiffeisen Bank International részvényesek