az baj, hogy a középosztály és a befektetők szisztematikus kinyírása és lerablása zajlik, akik esetleg az utóbbi években azt hihették, hogy majd a befektetésükből, munka nélkül meg fognak élni, azok igencsak pofára esnek idén, velem együtt erre mi van idén? infla, kp -10-15%, tőzsde -20-30% (+infla), bond piac -10-20% (+infla), arany -5% (+infla), btc -50-80% (+infla) nincs menedék, akárhová nyúlsz csak szarba tudsz nyúlni
Eddig azzal viccelődtem a fiammal, hogy az ő babakötvénye milyen jó lesz ha 12% körüli infláció lesz mert úgye kap rá +3% támogatást és 15% körüli kamata lesz jövőre, na most ott járok lassan, hogy betársulok hozzá!😂😂😂😂
400 a dollár!!!!! Édes istenem mi jön még? Év elején a kánaán volt most pedig azt sem tudom mit hova rakjak be, hogy legalább a real érték megmaradjon!
400 a dollár!!!!! Édes istenem mi jön még? Év elején a kánaán volt most pedig azt sem tudom mit hova rakjak be, hogy legalább a real érték megmaradjon!
Ahogy más is írta a 10 alá nem nagyon engedik látszik is, hogy vissza vissza néz de annyira a penge élén táncol! Én gondolom és remélem is, hogy ezt a 10-es sávot elfogja hagyni felfelé!
Egyedül az ment meg hogy gatya a forint. Így a 10% eddigi veszteség rajta nyereség még... Persze ezzel csak magamat nyugtatom, egyéb bukókat összeszámolva bőven van mínusz sajnos... Most jött el a pillanat hogy elgondolkoztam a kisszálláson én is. Azt hittem nem engedik 10 alá de ez így már nem tetszik. Persze innentől már mindenki mínuszban van aki eladja ezért a logika azt mondatná nem vár rá nagy esés. De a pánik nagy úr ugyebár...
igen, kiszálltam minusszal, bár mai árfolyamon sokkal szarabbul állnék :) keresem a visszaszállási pontot, de egyelőre semmi biztatót nem látok semmilyen szinten, ezért most ráülök a kezemre... inkább kimaradok az első 10%-os emelkedésből, minthogy a tőkén égjen hónapokig... azért fél szemem az árfolyamon van
Raiffeisen Bank International részvényesek