Az 1-3 év szerintem is teljesen reális, én is ezzel számolok. Viszont 1-3 éven minimum 17-20 euros árral kalkulálok. Ebből az olvasatból pedig számomra teljesen mindegy, hogy 10,1 vagy 9,4 vagy 8,8 a beker. Ezen kár is agyalni, úgyis képtelenség eltalálni az alját.
Az a baj, hogy nagy recesszió lesz, minden esik emiatt a Rafi, Otp az orosz ukrán kitettség miatt ezt extrán megszenvedi. Szerintem részvényt még 1-2 évig nem érdemes venni, jóval lejjebb lesznek az árfolyamok. Rafi esetében 7-8 is simán lehet, na ott ár érdemes venni hosszú távra, de még akkor is lehet, hogy 1-3 évet kell majd várni egy tisztességes profitra.
Én nem adok inkább mert akkor tuti megáll inkább próbálom az átlagom csökkenteni de most megfogadtam ameddig jó hír és plusz nem lesz addig nem veszek bele pedig már most is csábító tegnap azt mondtam itt már veszek 10 alá nem megy be de most nagyon így néz ki, hogy bőven 9 eleje lesz holnap! Sajnos
Nem bánnám... Holnap lehet eladok mégis, ez tuti elesik ez a 10...Ki tudja hol áll meg. Fura ez a tőzsde amúgy, nem? Azért esik valami, mert mindenki arra számít, hogy a többiek eladnak és esni fog. Ezért ő is elad. Mivel mindenki így cselekszik, ezért tényleg esni fog.
Raiffeisen Bank International részvényesek