Természetesen a kereskedés határozza meg az árfolyamot, a cégértéket azonban nem. A cégérték évi mintegy 140 Ft-tal emelkedik. 700 Ft-ra ez 20%-os hozamot jelent. Hát dobja csak, akinek ez nem elég. Spekáknak valóban nem jó ez a papír, aki viszont tud legalább 5 évben gondolkodni, annak csodálatos.
720 és 700 is erős támasz azért, de így napról napra nő a feszültség a kisbüfikben, ha nem jön az srv emelés, vagy nem derül ki, mit terveznek a sok pénzzel (befektetés v osztalék esetleg, bár én nem hiszek az osztiban).
betegyem a Real Madrid nézőszámait is meccsről meccsre? :)) Átlagnézőszám hazai bajnokin 48ezer... Dortmundnak van 80ezres nézőszáma átlagban is, nem nekik.
"Az új év előttünk áll, mint egy könyv fejezete, amely írásra vár. A célok kitűzésével segíthetjük ezt a történetet." Pannergy 1500ft / share én ezt írtam bele. Minden fórum társamnak Békés Boldog új évet kivánok!!
Törölt felhasználó2019. 12. 31. 09:49
Boldog új évet minden kedves invesztor kispajtásnak! :)
Biztos Madridban is hülyék vannak, hogy egy bajnoki mérkőzésre kimegy 80-90 ezer ember! Itt egy egész bajnoki fordulón / 6 meccs / nincs 15 ezer nézőnél több.
PANNERGY