most már 730-on is lehet mennyiséget venni, 4600 db, eladói oldal nagyon tele. Érdekes, hogy miért pont most lett elege sok részvényesnek, amikor már csak pár hónapot kéne kibírni az srv-ig és az újabb jó jelentésig. Decemberi időjárás megint jó a Pannynak.
Ha esetleg nem lesz SRV emelés év végén, akkor csak arra tudok gondolni hogy a management más részvényesi érték növelési eszközben ( pl osztalék vagy új beruházás) gondolkodik. Tehát ha lesz az is jelent valamit meg ha nem lesz az is...
Nekem erős késztetésem van Bokorovicsot óvatosan belekötözni egy kényelmes villamos székbe és nagyon finoman és feltétlenül udvariasan megkérdezni tőle, hogy hol vannak a VROP keretén belül lehívott részvények.
Régi vesszőparipám, már unjátok: amíg nincs kétszer 40e db forgalom, egymás utáni nap, addig együtt kell élni azzal, hogy kis forgalomnál bármerre lökhetik. Ha lesz forgalom (most már a franc se tudja melyik évben egyáltalán), abban inkább felkör néz ki, de amíg nincs addig lecsorgás esélyes egy-egy fogódzó szinten.
Csak látnánk azt az emelkedést... Mikor kb. fél éve 742-n eladtam egy nagyobb tételt, mert kellett a pénz, nagyon bántam. Most már nem annyira sajnálom, hisz a sokáig sziklaként tekintett 750-ről is szépen lecsorogtunk.
Nem szeretem ha utólag derül ki. Cig-nél is sokan öntötték 300 felett a részvényt, majd utólag kiderült, hogy miért. A 4IG-nél is hasonló történt. Itt nem hiszem, hogy probléma lenne + SRV emelés is jöhet, ezért eléggé érdekes, hogy ennyi eladó van.
Igen sajnos. Annyi lesz, hogy kitisztítja a papírt, és 760-ig azért felmehet szép lassan. De a 800+ amit eddig vártunk tőle, az már kevésbé esélyes, persze 728-760 is egy jó hozam pár hónapos időtávra.
Ha eladók. Én tényszerűen egyelőre csak annyit látok, hogy egy majd üres eladó könyvet valaki napok óta telepakol több 10k-val, de tényelegsen kis tételü adok-veszek megy és valaki 15k-t egyben nem eladott, hanem vett pénteken. Az is lehet ugyanaz aki pakol, lehet csak azért vett mert a dugójából annyit megvettek már és pótolni kellett, ma reggel érdekes mód meg is jelent egy 16k-t tétel rögvest az eladói alján. De úgy is csak találgatunk, ilyenkor mozi, aztán majd utólag úgyis kiderül mi volt a játék oka.
Mit Bem értesz? Nézz rá a chartra. 2 éve lesz januárban, hogy volt az árfolyam 880 Ft. Egy ilyen hatalmas bika piacon 46 ezres BUX-nál a közelébe sem tud menni a 10 évvel ezelőtti csúcsának / 1147 Ft /! Hiába az 1196 Ft-os OTP célár, az srv, stb.....
És szerinted az Audi szerződés hírére mikor szállt el az árfolyam anno, amikor tárgyalni kezdtek róla vagy amikor elkezdett működni az Audi üzem? Ha már annyira aggaszt az árfolyam.... :)
PANNERGY