Állítólag 1901 óta ez volt a legmelegebb ősz, és ha a december átlagos középhőmérsékletű lessz akkor az elmúlt 100 év harmadik legmelegebb éve lessz az idei.
Feltételezzük, hogy nem hazudik, és akkor nincs... :))) Egyébként nem tartom kizártnak, hogy a lehívott mennyiséget szétosztották maguk között a nagyok, mert nem feltételezem azt, hogy pl. Benji annyira hülye, hogy ennyi éven keresztül a semmiért ül benne és szavaz a vezetőség kedve szerint. Bár ha annyi eszük van ahogy olvasni tudnak, akkor lehetséges... :)))
Látod engem pont nem érdekel, a túltolt prezentáció , kisbüfi csalógató cikkek, stb. Sztm 4 dolog mozdithatja el az árfolyamot jelen esetben. Srv emelés, osztalék fizetés ,új beruházás,Ml vagy Mvm.
Szia, ha megnézed a sokat emlegetett OTP-féle Pannergy elemzést, annak van egy Relative valuation című fejezete is, messze nem olyan magas értékeléssel.
én egy kicsit reménykedek, hogy jövőre esetleg csökkentik az árjegyzés mennyiségét, tudom miért csökkentenék... de miért ne. jót tenne Pannynak, egy árjegyzés csökkentés + srv növelés és megvagyunk...
PANNERGY