már van egy 1000-es vétel, lehet srv volt. Egyébként nem értem ezt nagy fórumozási aktivitást, aki nem hisz az srv emelésben és a jó jelentésekben, meg a 800-ban, az tényleg adja el. Kis türelem kell már csak.
Annyi haszna azért lett a sok okos hozzászólásnak, hogy úgy látszik vették az adást az 1000 db-os srv-vel való elégedetlenségről és akkor ma már inkább nem zaklatják vele a részvényesek idegeit.
Meg ezeket a megjegyzéseket is megtarthatod, hogy "a hülyék" (mint én) ezt az állapotot szeretik, mi ezt éltetjük. Nem, nem szeretem, de messze van attól ez a dolog, hogy az életem megkeserítse. Simán lenyelem, aztán a cég ketyeg, gyűlik bent a pénz, még ha kicsi el is "párolog" , nekem ez még akkor is egy jó biznisz. Ráérek
Szerintem ebbe ne menjünk tovább kit néznek/néztek hülyének. Volt olyan ember, aki ezer felett vett egy akkor csak ígéret cégből és ez mára beteggé tette, én meg 290 óta veszek egy már működő céget . (a történet szereplői kitalált alakok, bármi hasonlóság a valósággal csak a véletlen szüleménye :D)
PANNERGY