Ezt is idézd: "ARRA A KÉRDÉSRE, HOGY HA MOST KELLENE INVESZTÁLNI, AKKOR MILYEN TECHNOLÓGIÁBA TENNÉNEK BERUHÁZÁST, HORVÁTH PÉTER ELMONDTA, HOGY LEGINKÁBB A RUGALMASSÁGBA INVESZTÁLNA. LENDVAY PÉTER A HÁLÓZATFEJLESZTÉSBE ÉS A TÁROLÁSBA, GAÁL JÓZSEF AZ ENERGIATÁROLÁST ÉS A NAPERŐMŰVEKET EMLÍTETTE, VINKOVITS ANDRÁS PEDIG A SZAKKÉPZÉST ÉS AZ INFORMATIKÁT." Gaál József, az MVM Zöld Generáció termelési igazgatója. https://www.portfolio.hu/uzlet/20191107/klimavaltozas-es-energetika-mit-hoz-a-jovo-406323
- Em " ! Szó szerint igy IGAZ !!! _realmadrid a 16:36 -os beirásodra holnap reggel fogsz kapni 1 nt.-t mivel a Bf. kapcs.t. 16 órakor kibélyegzett . DE remélem , Em" Összegzésed a "vérében BRÓKER " asztalára kerül !!!!!!! - A REPUTÁCIÓT IGY KELL LEROMBÓLNI ........ VARREN BUFFETT szerint 20év kell a kiépitésére, lerombólására 5 perc is ELÉG " ! " - Ha ez eszedbe jut ,másképp csinálod ! " -SOHA NEM KÉSŐ !!!
Mennyivel volt másabb az az időszak mikor likvidálták Bb long poziját illetve mutyiztak Ottóval Vagy felnyomjuk Srv vásárlással(8 k ) az árfolyamot majd gyorsan lehívunk 700 k-t. Keressük a kifogást h kerüljük az osztalékfízetést (tartalékolunk, srv-t preferáljuk ) majd van egy mondvacsinált srv(1000) db. Ugyan már!!!!! Megváltoztatjuk a lakcímünket h kevesebb adót fizessünk, de kérdem én mi után ? Ha már eladta a céget egy kialkudott árfolyamon akkor azért mutyizik, ha meg jövőre lessz osztalék és azután nem akar adót fizetni, akkor meg azért . És akkor már érthető miért nem lessz már idén srv vásárlás. Holott elvileg alacsony árfolyamon a vezetés ezt preferálja Ez nem komunikációs hiba!!!!! Benne van a vérében BRÓKER.
Én sem akartam pálcát törni az alteo felett, nem is igazán ismerem, de nekem mindig megnyugtatóbb ha valaki csendben teszi a dolgát. Persze Panny tényleg inkább már a másik véglet.
Nem a kommunikáció tartalmát hozom példának, hanem a formáját. Alteoról egyébként nincs rossz véleményem, veszek is majd később, most picit lufi veszélyesnek érzem én is, de tévedhetek. Panny miatt óvatos vagyok, nekem is sokat kellett higítanom 3xx körül, hogy ne legyen túl rossz szájízem.
Hát nem tudom....ha valamit ennyire kell promozni, az nekem mindig gyanús. A béten eddig ha valahol ennyire ment a szájtépés, arról mindig kiderült egy idő után, hogy egy nagy üres átverés.
Egyszer már felvetettem itt példának az Alteo kommunikációját. Nyilván minden példa sántít, de gyakorlatilag szembe jön mindenhol, hallok róla. Ha többé-kevésbé tudatos tőzsdés vagyok, akkor utánaolvasok, ha nem akkor is hamarabb veszem le a polcról, mint a másik terméket. Szerintem ráadásul az Alteo egyelőre egy szép ígéret, nem hasonlítanám azért a 10 évvel ezelőtti Pannyhoz, mert ez is sántítana, de Panny már érettebb. Miért nem kommunikálják, hogy ez már működik és jól?
PANNERGY