Ne foglalkozz hülyeségekkel! Látod , mi ezt szerintem sosem osztottuk volna meg. .Te is más szemszögből közelítessz ,vagy éppen látsz dolgokat és ez így a jó .
Neked is! Meg ne szólj szám, nem fáj fejem. Most kissé több időm miatt ismét több fórumba beleolvastam csak úgy, igaz eddig is csak nagy ritkán és keveset mint ebbe "az ízes barátkozós beszólás" hatásaira, meg a csatlósokét... Brrrr, nem minősítem, teszik ezt ők magukról. Infóm a panniról: https://boon.hu/sport/helyi-sport/konnyeden-jutottak-a-negy-koze-3878844/
Szerintem csak azzal foglalkozz, ami ad valamit, értelmesen tudja befolyásolni a döntésedet. Ha valóban kezdő vagy, akkor tudnod kell, hogy minden papírban vannak beragadtak vagy napizók, akik szeretnék, ha megmozdulna. Először mindenki befektető. A szerencsések azok is maradnak, ha portfólióznak. De ehhez szerencse is kell az értelmes információkon kívül. Szerintem ez egy jó papír és érdemes benne pénzt tartani. Ha sűrűbben akarsz keresni, akkor pedig ott vannak a nagyok. Ott működnek az alapok, tehát jobban lekövetik a piacot. Sok sikert! :)
Új vagyok, a fórumokat is ritkán és kb 3 hónapja itt-ott olvasgatom mi várna ha rvnyesként beszállnák valahová. Vannak akik otthon, vagy társ helyett itt élik ki magukat másokon. PONT. Én nem fogok okoskodni, beszólni, egyebek másoknak, nem a stílusom. A tegnapi hirtelen jött megnyilvánulás volt, mint most ez is. Sok sikert a normálisaknak!
Nem fogok neked magyarázkodni hisz úgysem tudnék olyat írni ami elnyerné tetszésedet. Ez az én véleményem volt ,fogadd el lépj túl. (Látnálak nem látnánk)
+ Em te sem vagy piskota...valaki csinal egy friss reget...eleve troll nevvel, bejön csak kötekedni...temahoz egy szot sem...erre te nem tudom milyen agyisejti kölcsönhatasok vegen azt hozod ki ebböl, hogy "szivesen latnank itt"....ez hogy jött össze?
Én megmondom őszintén, fogalmam sem volt a tegnapi napig mi az a fel le nyíl . Azért olvasok fórumot mert vannak itt fórumtársak akik nagyon sok időt, energiát beletéve megosztanak olyan információt, amivel kialakul egy kép ,vagy segit egy döntési mehanizmusban . És azért írok hogy írásommal , észrevételemmel segítsem a részvényeseket. Annó én is megkaptam mert nem áltam be a sorba, más volt a véleményem . Pl: troll vagyok ,más fóumokon trollkodok , nincs alany a mondatban , csalódott beragadt kisbüfi vagyok, stb. Ugye ismerős? Nem kell foglalkozni ilyen hülyeségekkel van aki menthetetlen. Én személy szerint szívesen látnálak a fórumon.
PANNERGY