Én az MVM-et továbbra is reálisabb opciónak tartom, de azért érdekes volt a múltkori megnyilatkozásuk a felvásárlási célpontjaikról. Ráadásul alteonál is elcsendesedett az érdeklődés, pedig orrba-szájba promózzák, itt a pf-en is minden nap.
Szerintem azért nem inditottak uj sajátrészvény v programot mert hamarosan képbe kerül az opus. Nem sok geotermikus cég van az országban, jok esélyeink. Hajrá
Szerintem a jelenlegi forgalom mellett hibás bármilyen véleményt kialakítani, hogy ki miért dob vagy vesz. Itt egy élethelyzet (kellene egy kis pénz, kiegészítem kerekre a darabszámot) jobbra balra eldobja az árfolyamot. Valóban jó lett volna az srv emelés, akár forgalomhoz kötötten, mert már a hír is forgalmat indukálna. Ha van forgalom, akkor akár srv nélkül is irányt látnánk. Lehet, hogy végre dobálhatnának, akik unják, lehet, hogy megindulnánk, de egy biztos: hitelesebb lenne.
Nem tudom miért várjátok itt az srv-tól a csodát? Tavaly is ment rá egy szépet aztán vissza hullott. Tartós árfolyam emelkedést nem okozott. Ide valami teljesen más kellene! Persze azt én sem tudom, hogy mi lenne az ami ezt a papírt megindítaná 1000 Ft irányába.
Mi csak akkor járunk jól, ha mi is lekereskedjük. De ha meg megpróbálod lekereskedni lehet, hogy szívás lesz belőle. Lehet, hogy pont akkor jön egy felvásárlási ajánlat mikor eladtad. Én most úgy vagyok vele, hogy ha lesz egy jobb lehetőség akkor azonnal dobom.
Ha jól rémlik, korábban az egyik jelentésben az volt, hogy 14 C fok felett csökken jelentősebben a hőértékesítés. 9-10 fok körül alakulhat az átlag így szerintem nagyon jó lesz a november.
367.200 GJ/év átadására a PE kötelezettséget vállalt feltételezem hogy az Audi pedig az átvételre.Ez egy olyan mennyiség szerintem hogy teljesíthető mindkét fél részéről ha esetleg valami negatív dolog történne is. Ha meg nem teljesít valaki akkor pl kötbérezni lehet. http://pannergy.com/wp-content/uploads/2014/01/PE_AUDI_szerzodes_20131223_final.pdf
PANNERGY