Valoszinuleg (en is arra szavazok)fel fog jocskan menni az arfolyam a pannergynek es azvalteonak.Mi a jovoben a legfintosabb.Tiszta elheto varosok es energia termeles.(co2mentes)Ha hadhazy ur hulyesege alatt Orban azt mondta hogy 2050re co2mentes lesz .nagyon sok penzt kapunk erre szoval van jovoje ennek a ket cegnek szerintem
Törölt felhasználó2019. 10. 24. 20:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Valoszinuleg (en is arra szavazok)fel fog jocskan menni az arfolyam a pannergynek es azvalteonak.Mi a jovoben a legfintosabb.Tiszta elheto varosok es energia termeles.(co2mentes)Ha hadhazy ur hulyesege alatt Orban azt mondta hogy 2050re co2mentes lesz .nagyon sok penzt kapunk erre szoval van jovoje ennek a ket cegnek szerintem
Törölt felhasználó2019. 10. 24. 20:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Voltunk is 880-on, de a megtartása is egyre reálisabb, azaz még akkor is bőven diszkont alatt lenne még a szűk 1200-as OTP célárhoz is. SRV beindulásával szerintem röppen, azok nyernek majd akiknek zsebben lesz akkor.
PANNERGY