Lehet ezt bármilyen jelzővel szépíteni pont annyi amennyi. Az évek óta tartó érdektelenséget amit a forgalom is tükröz és ha minden jó, minden szép a cégnél azt mivel magyarázod?!?!
Egyébként nem áraz előre. Előre max a reményt árazza, hiszen információ nincs a jövőről. A stabilan működő cégeknél két sokk között nincsenek nagy ingadozások, kis kilengéssel elvileg követik az értéknövekedést. Itt is az az alapeset, hogy évi 140 Ft-tal nő az árfolyam. Ez jelenleg 750 Ft-t ér a piacnak.
Te is miről beszélsz? Már évek óta üzemel Szentlőrinc, Miskolc és Győr. Sőt szépen bővűlgetnek. Korrekt OTP célárakról irogatsz itt. 2 évvel ezelőtt ha jól emlékszem akkor 1030 Ft volt a cél ár de lehet van az már 3 éve is. Na azt az első 1030-Ft-ot sem sikerült megközelíteni sem.
Vannak az intelligens emberek, akik beismerik, hogy rosszul döntöttek. Azok megpróbálják a rossz döntés korrigálni. Én is ezt tettem, mert volt nekem is olyan befektetésem, amivel jelentős bukóval szálltam ki. És vannak azok akik csak nyavajognak, nem ismerik be, hogy rosszul döntöttek, és mindenki hibás, csak maguk nem...
A tény az, hogy te nagyon rosszkor, álmodozás közepette vásároltál be, amikor még óriásiak voltak a kockázatok. Az elmúlt 3 évben azonban már a kockázatok kiárazódásával és az eredményesség folyamatos javulásával párhuzamosan emelkedik az árfolyam. A cégértéket tekintve pedig az OTP számolása korrekt. Nem az srv és nem az osztalék határozza meg a cégértéket, és így jó esetben az árfolyamot sem.
Szerintem az árfolyam és a tények magukért beszélnek. Arról, hogy te ébren álmodozól és minden az ellenkezőjét mutatja azok sajnos tények csak te a pálma alól nem látod.:)
Akkor azt nézd meg, hogy ti miket irogattok és abból mi valósult meg! Azért ne aggódj értem de kiváncsi lennék te mit szólnál egy 10 év után egy kibaszott nagy ATH-s bikapiacon mínuszban lennél -20%-kal.
PANNERGY