Mindenki más itt, aki tőzsdézik az gyanús, különösen, ha azt nem shorttal teszi. - Ilyet nem mondtam. Mondtam hogy önmagában a tőzsdével nincs baj. És nem vagyok shortos. 3K MOl részvényem volt az osztalék előtt, de eladtam a nagy részét. Volt 6-800 OTP részvényem is, MOL, Richter jelenleg is van. Nem csak a shortban hiszek, de nézd meg az amcsikat. SP 4200 alatt!!!! És ezután jön majd a FED, a "feketeleves" november 1-én ott is lesznek meglepetések szerintem. nem látom túl optimistán a dolgokat mostanában, ezzel Hathorral értek egyet. De majd az idő eldönti hogy kinek lesz igaza. ha elmegy az OTP 15000 fölé mostanában úgy hogy nem lesz előtte 12900 akkor megemelem a kalapom és elismerem hogy nektek volt igazatok. Ennyi. EGYÉBKÉNT MEG AZT MONDTAM HOGY A BARÁTSÁG, A CSALÁD FONTOSABB MINT A TŐZSDE VAGY AZ EGYÉNI SIKER. AZ ÉN BARÁTAIM NEM ÉRDEKBŐL VANNAK, NEM AZ ÉRDEKVEZÉRELT EMBEREK VESZNEK KÖRÜL HÁLA ISTENNEK.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!