Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Èrzékemy vagy a törlèsre tudom. Na de ez OTP topik. Megmondtuk itt OTProl barmit lehet irni, felfele varonsk, lefele varonak. A vegtelen haborus offolas, Izrael tobb odavissza szoparbajjal ertheto torolve lesz. Ahogy a masik szekalasa is torolve lesz. Te jo OTP fundas vagy, varjuk az ezugyben tett bejegyzeseid. Ha nem irsz sertodes miatt, azt is megertjuk. Nem vagyunk egyformak, szabad vilag vsn, sajat karunkra
Hathortól idéztem - tőle kérd számon. Egyébként nem az emelkedés a kapzsiság, hanem az hogy vég nélkül erőltetik sokan az emelkedést és a fogyasztást - ugyanezzel van baja a FED-nek is. Olvastál FED kommentárokat?
Törölt felhasználó2023. 10. 25. 22:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hagyjad már! Másikat degradálja, mert akkor ő többnek látszik, biztos találkoztál már ilyennel. Külföld nagyon gatya, de legalább lesz honnan indítani az év végi rallyt, meg jön a q3 is, ismét nem tippelnék, hogy mi lesz.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!