Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Az emelkedő trend megtört, az esés első hullámát egy oldalazó ékben mozgó korrekció követte. Ebből tapasztalatok szerint nagyobb valószínűséggel lefelé fog elindulni. Cél továbbra is 12K környéke. Ez magánvélemény a feltett ábra alapján. Senki ne tekintse kereskedési tanácsadásnak!
Biztos nem vagy egyedül, mert tegnap egèsz OTP topik örült. Balentum is írta, hogy mièrt adta el Stayerke, gondolom Ő is tartja. Mindenki tarthatja saját vèrmèrsèklete szerint
Azt hiszem én kivárok a jelentésig, ami felfelé szokta húzni. Ha meg usákok fordulnának, akkor végképp beindulhat valami. Legrosszabb esetben dagonyázik itt egy kicsit esetleg pár 100 mínusz. Erre jutottam.
Pont ezt használja ki. Leírta. Amúgy azt is leírta másik topikban másik papirral ki van feszítve már. Gondolom szabadîtott fel pènzt OTPből, csökkentse a kockázatot. Leîrta mehet lentebb szerinte, de nagy esèst nem vár több ezer pontost
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!