Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Amugy Hetes bollonger kozep fogta mult heten, ami egyben 20hetes mozgoatlag is volt. Arra erkezett egy hetes doji alatta. Lattad? Chartot rakhatok be errol delelott, ha igeny van ra
Jó reggelt-eredményes kereskedést. Van mire figyelni bőven.OTP-ben továbbra is erős támasz a 8440 körüli érték,első ellenállás a 8760-8768 rés,ami szvsz a héten betöltésre kerül.
A gáz épp befejezni látszik a fej-váll alakzatot, amit bizakodásra adhat okot a télre vonatkozóan. Már csak erős forintra lenne szükség, ehhez a hírfolyam év végéig is hátszelet adhat, nem látok bele új aljat, szerintem már július végén megvolt a fordulat.
Az ötlet nem rossz, bárki írhat célárat. Én ellenben nem szoktam célárazni, mert én piacot követek, nem célárat. Ellenven tipp versenynek jó lehet, és könnyen visszakereshető a topik elején. Hajrá!
Törölt felhasználó2022. 09. 18. 23:20
Szerintem leirhatnánk ide, hogy milyen OTP árakat várunk a közeljövőben, mondjuk 1-3 hónapos értékeket. Pl. : Szeptember 19-Október vége : 7500-9000 sáv (küzdelem az EUs támogatásért), December vége : 10 000 (EU-val való megegyezés, de a háború még tart). Február vége : 15 000 (háború vége)
Koi a masik forum topik gazdaja mar nem forumozik, igy nincs moderalva a topik ott. Itt megfelelo indokkal: szemelyeskedes, provokalas, trollkodas, floodolas, kotekedes eseten lehet torles. Cel az OTP topik lenyegretoro hozzaszolasait osszegyujteni, politikai csata nelkul.
Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett, szépen az egyik legpörgősebb topik lett.Írjatok ide, ha van kedvetek.Hasznos fórumozást! Címet menet közben lehet módosítani
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!