https://www.tradingview.com/x/Qmu7QBdG/ Jövő év végére mondják a 25-27k-t, ugye? Hát akkor ahhoz, hogy megcsináljon megint 20-30% évest, ami már csak a szokásos kategória otpben állítólag, az legyen mondjuk 7500 pénz. Akkor itt év elején 18-20k között kell lennie, hogy ez kijöjjön. Van is hozzá 2 fibó meg egy 200 napos is. Na mindegy. Részemről a kék az erősebb verzió. A piros nyilat érdemes figyelni meg alatta jobbra a sávos részt. A két nagy kiugró rész között a senki földje van, bármennyire is hiszik azt, hogy ott van támasz. Ha nem üt be egy váratlan szar, a 200 napos foghatja. Ha beüt akkor gatya. Kivéve ha saját tőke megfogja az esést.
Köszi, nem figyeltem. (Mondjuk ha megvették tőle hamar, akkor esetleg még áthidalhatta ezt az időt Erste anélkül, hogy lekövette volna mindkét mozgást.) De befejeztem az ötletelést :)
Maci, én nem figyeltem, de TL99-re van benn piaci áras vevő, tehát ha valaki bedobta, azt nem az árjegyző vette meg. Így aztán nem is kellett lekövetnie részvényben.
Sokkal nagyobb üzlet az erstenek ha nem akkor egyböl adja el hanem kesőbb magasabb áron igy pl egy certi kiütesnel is ,ha nem dobja rá egyböl hanem kesöbb a vissza patánasnal is nagyobb az üzlet benne es egyböl megeri neki kiútni is a certit hisz honapokik kamatot ker es a vegen meg nagy haszonnal is eltudja adni🫣
Lesz az! :) Fogadás tétje? Pezsgő? Pacsi? Fejsimi? . Lesz 20 5-800 (nem holnap, majd ... január elején) ... onnan fel új ATH ... majd le 20k alá. Ha ez az az alakzat amire gondolok ... Minap is benéztem és a cica-jobb fül nélkül jött le a céltartományba.
Figyelte még valaki az aukciós időszak végén, micsoda mutyi ment? . Dőlni látszik a certi-rv párhuzamosság is. 16:28-kor volt egy 2300 darabos kötés a tl99-ben. Ez idő környékén nyoma sincs hasonló összdarabszámú részvény kötéseknek a kötéslistában. Össze lehet hozni, de nyakatekert.
Nevetséges. . 20.930 és 21.100 között felhúztak egy támasz zónát, ami eddig az összes nagyobb esést elnyelte. Időközben a napos bolli alja is beért ebbe a zónába. Ma a közelébe se kerültünk ennek az árszintnek, miközben az USA tegnap úgy összefosta magát, mint augusztus elején. Otika nagyon derekasan állta a sarat. . Szent Powell szavai sem hozták el a megváltást shortoséknak.
OTP részvényesek ide!