Amúgy, longos barátaim, segítsetek pls. Ha jelentésre vagy annak környékére meglenne a 19.5-20, akkor utána mi történik a hátralévő 4-5 hónapban amíg eléri a 21-22-t 20-ról?
Forgalom egyelőre átlag feletti. Rsi tegnaphoz képest gyengült és még mindig nem éri el a 70-et, de ez még változhat ma! Bolli szalag feljebb jött 18945-re. Ha tisztességesen viselkedik és tartja magát ahhoz, hogy meglegyen a 3-4 nap szalagon kívül tartózkodás, ahogy illene, akkor ma, legkésőbb holnap meg kell csinálja a 19k-t!
Látod, jött károgni, de kicsit korán ért ide :D Eddig ott vagyunk mint tegnap kb :D Amúgy jó hír hogy nem a papi húzza fel , mert tegnap se vett sokat. Viszont rossz hír, hogy lassult az emelkedés, jelenleg is a tegnapi gyertyában vagyunk lehet lesz egy 600 ig visszateszt, addig meg jó lenne eladni a csúcson. Bár erre aki shortot nyit azért az elég bátor :D
Na szóval Adrián is 19 környékére várja már. Szerintem ez ma meglehet viszont nem látom azt hogy elsőre átvinné. Szóval jön egy visszateszt szerintem utána,
Bankszektorból... "Erős jelentéseket tettek közzé a nagy nyugat-európai bankok. A BNP Paribas esetében a bevételek 3,9 százalékkal nőttek, míg a nettó profit 3,9 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. A Deutsche Bank esetében 2 százalékkal nőttek a bevételek. Egy egyszeri peres esemény miatt a profitok ugyan alacsonyabbak voltak, mint a tavalyi, azonban a vezérigazgató megerősítette, hogy az egyszeri tételektől tisztított profit 2011 óta a legmagasabb volt a második negyedévben. Az Unicredit bevételei 6 százalékkal alakultak magasabban, mint egy éve. Főleg a díj jellegű bevételek emelkedtek. A profit soron még ennél is nagyobb növekedést jelentettek: a net income 16 százalékkal nőtt. Így a saját tőke arányos megtérülés 20 százalékot is meghaladtam és a saját tőke termelőképesség a negyedév során 3,3 milliárd euróra emelkedett, ami mindkét érték esetében rekordot jelent a CEO szerint. A legpozitívabb híreket a Santander szolgáltatta. A spanyol bank nettó profitja 15,6 százalékkal nőtt az első félév folyamán. A kedvező kilátások miatt az egész éves bevétel növekedési guidance-t is megemelték közepes kétszámjegyű növekedésről magas kétszámjegyű növekedésre."
OTP részvényesek ide!