Persze hogy nincs, 18600 ig számítok meg elég sokan visszatesztre. Utána up, pont elég hogy hűljenek a mutatók és jelentésre is jó helyen leszünk a rallira. Ott vettem a pakkom amit 860 nál adtam el. Őszintén szólva jelentésig méág sok idő van hogy megállás nélkül emelkedjen.
Lehet, hogy nem 21-22k lesz év végére, hanem 24k :D De most komolyan..ha tudnám, akkor annak megfelelően venném fel a pozíciókat a megfelelő certikből. A részvények nem eladóak.
Lehet, jön majd egy shorzárási pánik? ;) Komolyra fordítva a szót, érdekes, hogy a mai forgalom jobban hasonlít az elmúlt napokhoz, mint a tegnapi visszafogott... Mégis korlátolt lehet a mai nap a rossz nemzetközi hangulat miatt...egyelőre a tegnapi árszinten tanyázunk, még így is lehet bármi belőle.
Szerintem nem törvényszerű a korrekció a jelentésre, az inkább az osztalék napon jellemző ami puszta matek. Vagyis egy várt jelentés inkább célárnövekedést és vételeket hozhat. Abban egyetértünk, túlfűtött a szitu, de lemaradó volt eddig.
Miért ne lenne kapható ? Annyi volt, hogy valaki zárta az 5k-s poziját és az árjegyző lassan töltötte fel a vételi oldalt. Az 5k zárást piacira dobta rá.
Jelentés után szerintem mindenképp korrekció. Már most hevülnek a mutatók. Kérdés inkább az lesz e egy hét pihi jelentés előtt még. Meg hogy jelentés után meddig korrigál (na nem valami extrém dolog miatt, simán realizálnak az emberek és elfogy a papi SRV je, nem tudja megfogni a realizálásokat)
OTP részvényesek ide!