Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 13:13
Előzmény: #69517  Fsociety
Nem hát, ítt zsiványság "felvirágoztatása" zajlik,üres feltételezés alatt. higgyél nekem!! :)))) 
 El kell menni Szarajevicshoz (52 éves) kérni a Bizonyítékot,persze az Ő se ingyen adná el!! Áhhh dobom ezt témát! 

Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:10
Előzmény: #69518  HPeter76
De persze mi a vegtelen gyemge linkjeitekrt azert fogadjuk el,mint teny...hiteles vagy,cimbora. Szoval ugynokaktak nyilvanossagra hozasat hanyszor is szavazta le orban? Erosen kerulod a valaszadast a temaban...
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 13:07
Előzmény: #69514  Murdoch
Na ez Balod.(Demokraták) bulija!! 
 Emberek magokból indulnak ki!!
 -Hol van ez Ungvári K.-tól (messze) Ungvári beszéde Baloldali stílust(kijelöl) takar. Na persze nem könnyű észrevenni!! -Mesélve"" adja elő! Ő tanácsot osztogat,ne bízunk O.V.-ba!! Ítt is félre lépett ott is!
Fsociety
Fsociety vasárnap, 12:57
Előzmény: #69516  HPeter76
Akkor gondolom,semmi oka nincs annak,h Orban nem esett at atvilagitason..es nem kenne akadalya az ugynokaktakat kirakni az asztalra. Aztan mindenki dontse el maga,hogy ki kivel van valojaban. Ugye ez szamodra is megfelelo lenne? 
HPeter76
HPeter76 vasárnap, 12:55
Előzmény: #69460  Fsociety
Láttam persze valami besúgót lát,képzel el Szarajevics tevékenysége mögöt. Bizonyítva meg sehol,úgy szól ,ez,mért nem keresik meg ezt az embert. Hogy ""megvették" O.V-ort!! 
Látod a képzelet miket szűl. Egész egy kitapogatás**,feltételezés****ha ez van meg,ha ez van..
 Ő aztán Krisztián Független(baloldaliakkal elfogult)
Fsociety
Fsociety vasárnap, 12:54
Előzmény: #69514  Murdoch
Murdoch vasárnap, 12:48
Előzmény: #69513  El_Kebir
Mert ti kizárjátok a másik oldal mutatványait, mert csak. Mintha nem is létezne.
https://oversight.house.gov/the-bidens-influence-peddling-timeline/
El_Kebir
El_Kebir vasárnap, 12:42
Előzmény: #69509  Placi82
az MNB-s ügy egyértelmű rendszerhiba, mégis itt csápoltok a Trump , meg Putyin féléknek, hogy milyen f@sz@ csávók, miközben vezetésükkel csak kontraszelektálódik a környezetük, rendszerhibák sorozatát okozva. Oroszoknál 1001 ilyen dolog lehet, csak ott már nem nyilvános az ügy, csak kiesnek a kegyből, néha az ablakon is... 
Phylaxa vasárnap, 12:34
Előzmény: #69508  Istvan78
Akkor még nem volt kitermelhetetlen a kamat a költségvetés hiányára. Az elmúlt években érte el a kritikus szintet. Lépniük kell. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 12:34
Előzmény: #69509  Placi82
Es mitol lenne durva? Szerinted hany ilyen van meg? Tiborcz,meszaros..ja,csak azok meg a karamon belul vannak. Te sem latod a fatol az erdot,a Matolcsyek a szemed elott csinaltak mindent,csak az elmult 15 evben ez nem volt durva..most az lett,mert megkapta a kilovesi engedelyt. Ne rohogtess mar..
Fsociety
Fsociety vasárnap, 12:31
Előzmény: #69504  Placi82
Bravo. Ez sem erdekel. 
Placi82 vasárnap, 12:31
Előzmény: #69483  Fsociety
Csak hogy értsd, az MNB s ügyében én is melysegesen fel vagyok háborodva, ez nagyon durva... 
Figyelemmel követem. Minden cikket elolvasok róla. De attól láthatom a globális gazdaságot és a globális geopolitikat máshogy mint mások, mint ti? Vagy tilos.? 
A világ nem fekete és fehér. Hanem szürke. Nincs olyan hogy egyetemes igazság, nincs olyan hogy jók és kontra a  gonoszok harca, nincs éles  hatarvonal. Hisz emberek vagyunk. Jó és rossz tulajdonság vegyesen van bennünk, mint a jing és jang keverednek bennünk. Így a világ is ilyen. Kapishe? 
Istvan78 vasárnap, 12:30
Előzmény: #69505  Phylaxa
Kb. 20 éve is ezt mondták... kezdek elbizonytalanodni, hogy helytálló-e a dolog.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 12:30
Előzmény: #69506  Murdoch
Nem tudom,h te ezert kapsz e penzt. Szakacs Pisti is onszantabol hiszi magat velemenyvezernek..nem tudom,melyik a rosszabb.
Murdoch vasárnap, 12:27
Előzmény: #69503  Istvan78
Hogyne. Engem is, Trumpot is és a fél usát Putyin fizeti. Ballibsi kirekesztő ármány. Nem baj, sok arcvesztés lesz még a részetekről.
Phylaxa vasárnap, 12:23
Előzmény: #69451  Fsociety
Kína mást is vásárolt. Az 1990-es évek elején még Japán vitte a prímet az USA államkötvények jegyzésében(félt is a világ a földrengéstől), mára már Kína vette át ezt a szerepet. AZ USA-nak a kamatfizetésre megy el ma már a legtöbb pénze. Nem lehet a végtelenségig növelni a dolgokat, főleg nem egy olyan hitelt, mely a növekvő költségvetési hiányt foltozza.
Placi82 vasárnap, 12:22
Előzmény: #69439  Fsociety
1)3 diploma
2) Apukám, a háborúnak az célja  hogy adósságot termel!! (a geopolitikai haszna kívül) A. nagy  bankok is a resztartalekolas alacsony rataja melett tűzzel vassal kitartanaak mert az adósság, a hiltel az a penzteremtes semmiből. 
3 Ha halvány fogalmad lenne a gazdasagtörténelembol Mondjuk az Porosz  kontra Habsburg háború  finaszirozasarol és ha háborús  kotvenyek kibocsatasarol. 
De akár vehetünk Wellington kontra Napoleoni háborúktol , vagy akár a komplett egész első világháború gazdasági hadikolcsonos és hadikotvenyes és hitelezesi folyamatot. Akkor talán lenne értelme beszélgetnünk......De feltételem nincs történelmi ismereted erről.... 
De, akkor így nincs miről beszélnünk... 
Beszélhetunk a vektoralgebrarol is, de ha nincsennek meg az alapok úgy nehéz lesz.... Ezt nem sertésnek szántam, hanem magyarázatnak... 
Azt hiszed volt az országoknak, vagy a királyi hazaknak 1914 ben és előtte való években volt akár töredék penzeszkozuk a horribilis globális   háborús költségek finaszirozasára?? 
Szerintem a fentiekboll nem sokat értesz meg. Ezért nem is folytatnám,. De hidd el hogy az elmúlt 85 évben már legkésőbb most lenne a tobbpolust megakadalyozo nagy globális  háború. Csak hát ott aza fránya atombomba. Így nem tud kialakulni egy végsőkig tartó sok 10 milliós áldozattal járó vilagéges. 
Szóval, igenis,  az atombombának koszonheted, hogy most nem sárosan kuszva mászva lapulsz a dronok elől.... 
Persze, ha a háborús uszító  propaganda kiszolgálója lennél, ergo hasznos, akkor, mint anno régen  az ujsagirok, hadiszallitok, a politikusok és a rokonságuk  persze felmentést kaptál volna... 
Isten áldja az atombomba feltatlaloit mert az menti meg az átlag" parasztot" a frontol!!! Mert egy atomvillanasban az is el ég, aki odakuldi a frontra  szerencsétlent es megszervezi azt.. .. 
Ilyen helyi konfliktusok mint amik most is vannak azok lesznek, de globális a fentiek miatt nem..... 
Istvan78 vasárnap, 12:18
Előzmény: #69502  Fsociety
Nincsenek nagy reményeim, még kicsik se, de muszáj valamennyire ellentartani a hülyeségnek és trollkodásnak.
.
Murdoch, akit valószínúleg fizetnek, link linkeket másolgat be és a gyenge magyrázatait írogatja, PLaci meg a végtelen hosszúságú, kifárasztásra játszó zavaros képzelgéseit írogatja.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 12:13
Előzmény: #69501  Istvan78
Hat ebben a topicban azert ne legyenek vermes remenyeid a normalis vitara. Belinkelnek neked ezer dolgot,ami ki van adva,es ennyi. Jol kiveheto a mintazat. 
Istvan78 vasárnap, 12:11
Előzmény: #69499  Fsociety
Néha nem tudom biztosan eldönteni, hogy valaki ennyire hívő és hülye vagy tényleg csak trollkodik.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek